Identyfikacja silnika

Witam wszystkich bardzo serdecznie, trapi mnie jeden problem. Wysłałem replikę do Ala serwisanta który mi ją zmasakrował ale to nie o tym. Potrzebuje identyfikacji jaki to silnik, gość upiera się że jest to tornado f1, lecz nawet ślepy zauważy że nie jest to owy silnik. Pragnę zaznaczyć że silnik jak gdyby nie patrzeć jest neodymowy bo wszystko co metalowe do siebie przyciaga. Więc jeżeli macie jakieś sugestie chętnie możecie się nimi podzielić.

P.S. za silnik woła 200zl (xD)

No to zes sobie Panie znalazl serwisanta :sweat_smile: niestety z identyfikacja nie pomoge, wyglada na uzywke.

1 Like

Tyle to wiem hah, kawałek rdzy na tym silniku idealnie o tym świadczy

1 Like

Ultimate ale cholera wie jaki
Obudowa jest od typowego CNC

Natomiast Dupa jest od wersji Boost

Jakiś ulep

A nie sory Misiek

Dupa jest od Xuj wie czego

Duże prawdopodobieństwo jest że Dupa silnika jest chamsko wkeljona na cyjanoakryl bo w obudowie ULTIMATE dupka silnika trzyma sie na 4 śruby skręcane od boku. A tu na zdjęciu ewidentnie ich nie ma

Silnik może z oryginalną dupką jako taki ulep jest warty te 200 zł

ale to na zdjęciu nadaje się do utylizacji

Sory za rozbijanie tego w kilku wiadomościach

Zbieram mysli i na bieżąco strzelam postami

2 Likes

Dziękuję ci bardzo za zaangażowanie i odpowiedz na podstawowe pytanie że ten Frankenstein nie jest wart 200zl, naprawdę doceniam bo sam się już poddałem z szukaniem a internet mi nie pomógł. Strzelałem bardziej że to jakaś stockowa specna

Tymczasem pan skośnooki:

1 Like

Dobra pan powiedz kto Ci to zrobił i gdzie na przyszlosc a nie xD

2 Likes

Nieoficjalnie, Wojciech Bartosz. Niech nie będzie na mnie

To w ramach historii uzupełniającej macie 1.5h wideo o tym co się tutaj odwaliło:

4 Likes

za długie, ale zostawiłem łapkę w górę

Typowy milenials, 30sekund i rozproszenie uwagi :stuck_out_tongue:

3 Likes

odezwał się xD

Nie no przewinąłem nudniejsze fragmenty xd