Hydracyjne płyty do kamizelek

Znalazłem fajny bajer na strzelanki. Nie bede opisywał jak to wygląda bo dostarczam link do produktu, ja już kupiłem ale jestem ciekawy jakie macie przemyślenia jeśli chodzi o to ustrojstwo. (Jeśli temat się powtarza to przepraszam)

+Zaoszczędzamy miejsce w plecaku na jakieś pierdoły
+wygodniejsze umieszczenie węża niż z pleców

-w zimę może zabierać ciepło?
-w lato będziemy pili ciepłą wodę

YAKEDA 1.75L Nawilżenie butelki wody z rurką Wielofunkcyjna wkładka do kamizelki do czajnika EVA Torba na wodę klasy spożywczej Nowa płytka do czajnika - AliExpress 18_gcl_dcR0NMLjE3MjUzNTY0NzYuQ2p3S0NBanc1OXEyQmhCT0Vpd0FLYzBpalp1YkJkLXpiak1SWm9oS0ZWUnlfRnRaOGZUbm9XekdwdGlNalRMTVR6bElWTjczTHJCaURob0NPcnNRQXZEX0J3RQ…_gcl_auMTk3NDUzODI3MC4xNzI0NTg5NDQw*_gaNjAyOTYzMjgzLjE3MTI3ODM0NzE._ga_VED1YSGNC7*MTcyOTM0MDQ2MS43OC4xLjE3MjkzNDA3NDMuNTUuMC4w&gatewayAdapt=glo2pol

Nic nowego :stuck_out_tongue:
Sam o tym myślałem, ale czytałem, że te z alli raz walą plastikiem, a raz nie. Raz ciekną, a raz nie :wink:
Ostatecznie się nie przekonałem, bo to ustrojstwo wygląda na grube, a i tak miałem normalne worki na wodę

Mam to jest ok nic nie ciekło nic nie przeszkadzało, woda sie nie grzeje od pleców jakos specjalnie, w zimie jeszcze nie testowałęm bo kupiłem jakoś na wiosne.
Kupowałem to: Plate Cut Hydrogen Storage | Hydration Plate | Hydration Case | Tactical Vest | Water Panel - Water Bags - Aliexpress

dasz pomacać? :wink:

1 Like

na ONM może bede w plate carrierze to dam bo tak specjalnie to nie chce mi sie wyciągać