Granat ASG PIRO5-G

Co myślicie? Ja osobiście jak z kumplami latam to wziąłem parę na próbę, te z grochem najbardziej mi siadły. Tu filmik i porównanie wersji z grochem/kredą https://www.youtube.com/watch?v=ia_EtFF83Rg&t=4s

nie można piro na spotkaniach TS chyba, że admini powiedzą inaczej.

zapraszam do regulaminu

1 Like

Na lotnisku można.

Pirosoft wymiata, mam cala skrzynke tego, roznych rodzajow, ostatnio na PAF robilem z nich boobie-trapy z paracordu. Piekne zniwo po zmroku :sweat_smile:

1 Like

wciąż jak pozwolą :smiley:
teraz jest mokro to można szaleć

Coż kolego, tą wiedze posiadam ale dziękuję za zwrócenie uwagi. Post dotyczy samego sprzętu i opinii użytkowników lub może komuś wpadnie w oko czyli czysto informacyjnie. Ja dzieki temu forum i pomocy (wiedzy) Gawrona naprawiłem swoją SR25 i za to je lubię. Na spotkania TS prawie nie chodzę ponieważ są w lesie i już dostałem z DMR pare razy z dość bliskiej odległości (tak wiem, tabela med też jest w regulaminie ale niestety ludzi regulaminem do myślenie nie zmusisz) Najczęściej sam ze znajomymi gdzieś latam a u nas zasada to zdrowy rozsądek i fun bo chyba o to chodzi. Podejrzewam, że sporo osób na tym forum też uczęszcza na spotkania nie organizowane przez TS i mogą być zainteresowane tym produktem dlatego umieściłem tutaj ten post :wink:

mi nie dawno wpadły w ręce ale wrażenia dobre, głownie używam gazówek (hk416 i g17) a tych granatów też się realistycznie używa