Gate Aster SX nie strzela

Kupilem ostatnio Astera SX V2, zamontowalem zgodniez instrukcja, odczytuje baterie, motor brzeczy, moge wszystko programowac, ale nie strzela. Widzialem ze programuje sie tez go prez usb linka, ale nie chce wydawac 150zl jeslu jest sposob zeby rozwiazac to bez niego

Mam link jak chcesz to wpadnij :wink:

Kupułes nówkę czy używkę? Bo mozliwe ze masz nie skalibrowany spust :wink:

Nowke z ich spustem. Jest wogole jakas mozliwosc skalibrowania spustu bez linka?

W teorii powinien przyjść z domyślnymi wartościami, które będą uniwersalne …Ale to Gate, wiec cholera wie ^^

Jaką masz listwę selektora? Wrzucałes na nią naklejkę?
Możliwe, że nie wykrywa Ci tez selektora i cały czas tkwisz na “safe”.

stock ze specny, naklejalem wsystko tak jak opisali, przy programowaniu wszystko sie przelacza i zapisuje, wiec chyba dziala

Powinno.
Wiec grzeb w manualu, sprawdz sensory spustu, albo wpadaj na linka :wink:

Popatrze czy czegos zle nie zamontowalem, linka chyba i tak zamowie, skoro przyda sie teraz to pozniej warto go miec
Jak cos nie pojdzie to zglosze sie do ciebie :wink:

trzeba było do wyższego astera dołożyć :stuck_out_tongue: Jedyna dobra rzecz w gate to bt :stuck_out_tongue_winking_eye:

Też montowałem, czy kleiłeś naklejke jeszcze z drugiej wewnętrznej stornu gb ? Bo miałem akurat to sam problem
dopis;przy użyciu quantum trigger, używać tej naklejki po drugiej stonie gb nie trzeba, dziwne że w instrukcji to nie jest napisane

1 Like

w instrukcji nie koajrze zeby o tym bylo, ale mailem odpalony filmik na yt z kanalu gate i tam normalnie pokazywali zeby wklejac albo nie

jeżeli chodzi ci o ten to jest pokazane z spustem swoim, bez tego z zestawu