Fanpage TaktycznySzczecin

Zapraszamy do polubienia i udostępniania fanpage’u taktycznegoszczecin! :slight_smile:

Link Tutaj

Mamy nadzieję, że fp spowoduje jeszcze większą rozpoznawalność naszego portalu w społeczeństwie airsoftowym!
Zamieszczane tam będą informację na temat strzelanek, zdjęcia ze spotkań, ciekawostki i nowości ze świata asg itp.

Lajknięte i udostępnione :wink: liczę na rozgrzeszenie :smiley:

Spasibo :smiley:

No, teraz będzie można ładnie tagować :smiley:

Sugeruję wrzucanie masowo zdjęć ze strzelanek na FP, żeby go rozruszać. + To taka reklama na zewnątrz =)

Można by było na którejś strzelance zrobić grupowe foto z banerem taktycznego. Byłoby zdjęcie w tle :slight_smile:

Też o tym myślałem :smiley: Ale fajnie jakby duużo ludu było :sunglasses:

Na wiosnę jak się pogoda poprawi więcej ludu się zjawi, problem tylko z banerem będzie

Wystarczy zielona płachata, wkleić do niej realnie napis da radę :wink:

Ktoś coś mówił o problemie z banerem ?:stuck_out_tongue: niema sprawy Panowie chcecie baner już drukuje :smiley: grosz do grosza i będzie … Baner =D

Ogólnie rzecz biorąc … taki baner na stanie TaktycznegoSzczecina to nie głupi pomysł. Jak by zrobić zrzutkę ogólną to wyjdą grosze na jednostkę, a oprócz zdjęć grupowych to nawet na kolejnym WOŚPie też by mógł się dumnie prezentować, a może i inne okazje by się znalazły :wink:

Darujcie sobie ten baner, zdjęcie w tle będzie wyglądać jak na każdym militarno - airsoftowym profilu. Ja bym zdublował zdjęcie z głównej na forum i tyle, żeby było charakterystycznie.

Na początku tak chciałem zrobić, ale wymiary przeszkadzają i zrobiłem tak jak jest ;d

Poprawiłbym banner na ładniejszy. Co do Banneru to już lepiej zamówić flagi jak ma AS szczecin.