DOJAZD NA IMPREZE

Co do alternatywy, jaką jest wynajęcie busa to po weekendzie obdzwonię kilka firm, a efekty tych rozmów zamieszczę tutaj.
Rozumiem, że gdybyśmy się zdecydowali to busem jedziemy w jedną stronę? Sam powrót już wesołym pociągiem?

Można zarezerwować busa na godzinę i miejsce, jednak nie wiem czy nie lepiej na powrót zamówić w Szczecinku czy jakimś mieście bliżej Bornego. Chodzi o to że jeśli zostanie to załatwione w Szczecinie, mogą doliczyć dodatkową opłatę za postawienie pustego busa na miejsce (to jest droga ze Szczecina do Bornego)

http://www.linia-m.pl/ <------ Firma z busami ze Szczecinka.

SZCZECIN-SZCZECINEK-BORNE SULINOWO
30 KWIECIEŃ
SZCZECIN
Odjazd ze Szczecina Do Szczecinka mamy o 12:15 z Szczecin Główny.
W Szczecinku jesteśmy o godzinie 15:04.
Przewidywany czas podróży 2:49.
JEDZIEMY SZYNOBUSEM
SZCZECINEK
Z racji tego że nie ma bezpośredniego pociągu do Bornego bo była to baza wojskowa i nie ma tam stacji jesteśmy zmuszeni korzystać z busów , z dworca w Szczecinku jest około 500-600 metrów na przystanek busowy. Busy jeżdżą średnio co 20-30 minut.
Pozwolę to sobie zrobić w formie Planu A,B,C.
(Plan A)Bus odjeżdża o 15:26 w Bornym jesteśmy o 15:52<— Jeśli bezproblemowo trafimy na przystanek autobusowy lub jeśli Toobi z Herodem nie trafią na długą kolejkę w monopolowym.
(Plan B)Bus odjeżdża o 15:41 w Bornym jesteśmy o 16:12<— Powinniśmy być już bezproblemowo na przystanku i grzecznie czekać na busa.
(Plan C)Bus odjeżdża o 16:11 w Bornym jesteśmy o 16:42<— Mimo to że jest w dużym odstępie czasowym pomiędzy przyjazdem a odjazdem wziąłem go pod uwagę jako plan awaryjny na wszelki wypadek.
BORNE SULINOWO
Wysiadamy według rozkładu zaraz obok terenu Majówki i nakurwiamy się zarejestrować i zapłacić. Droga na teren majówki około 5 minut z buta.
BORNE SULINOWO-SZCZECINEK-SZCZECIN
4 MAJ
BORNE SULINOWO
(Plan A)Bus odjeżdża o 13:30 w Bornym jesteśmy o 14:15<— Jeśli mamy jechać pociągiem o 15.59.
(Plan B)Bus odjeżdża o 16:30 w Bornym jesteśmy o 17:15<— Jeśli mamy jechać pociągiem o 18:27.
(Plan C)Bus odjeżdża o 15:00 w Bornym jesteśmy o 15:45<— Jeśli spóźnimy się z jakiejś przyczyny na bus z planu A , pojedziemy wtedy tym pociągiem to MOŻE zdążymy na pociąg o godzinie 15.59 jak nie to trudno pójdziemy pozwiedzać Szczecinek albo sklep monopolowy.
SZCZECINEK
Mamy 2 opcje relacji SZCZECINEK-SZCZECIN

1. Odjazd z Dworca w Szczecinku o godzinie 15:59 Przyjazd do Szczecina(Szczecin-Główny) o godzinie 18:59. Czas trasy 3:00 h.
  2. Odjazd z Dworca w Szczecinku o godzinie 18:27 Przyjazd do Szczecina(Szczecin-Główny) o godzinie 21:04 Czas trasy 2:37 h.
    SZCZECIN
    Jesteśmy o wyznaczonych godzinach na dworcu żegnamy się, podajemy sobie witkę i rozchodzimy się na swoje strony.

Mimo to że rozgrywka kończy się 3 maja nie wziąłem tego pod uwagę w powrocie ponieważ chyba wszyscy nie chcemy aby nasze forum kojarzyło się z źle i ludzie nie wytykali nas palcami że przyjechaliśmy się tylko strzelać a posprzątać po sobie nikt nie chce.
Jedziesz na majówkę? Zostań do 4 i pomóż w pozostawieniu terenu takim jakim go zastaliśmy.

Bloo ukłony w twoją stronę za postawę.
Ponadto koledzy,czeka was jeszcze Afterparty :smiley: ,na którym nie może nikogo z NAJEMNIKA zabraknąć.Trzeba się będzie po ludzku pożegnać czyż nie? :mrgreen:

TRANSPORT WYNAJĘTYM BUSEM

Po zapoznaniu się z ofertami kilkorga przewoźników najkorzystniej wygląda oferta firmy EMILBUS.

Koszt wynajmu busa do 20 osób na trasie Szczecin - Borne Sulinowo to 750zł brutto za transfer - czyli cała usługa 1500zł brutto, co przy 13 osobach daje 115 zł na osobę.

Środek transportu: Mercedes Sprinter, klimatyzowany, rok 2012/13.

Myślę, że nie ma co się zastanawiać, tylko olać PKP.

Olewamy pkp w takim razie. Małe pytanie, dzwoniłeś i pytałeś się ile kosztował by przejazd w dwie strony czy tylko spytałeś się ile kosztował bym przejazd Szczecin-Borne i pomnożyłeś cene i podałeś czy pytałeś się ile wynosi w obie strony z podstawieniem busa do Bornego?

Cała akcja czyli bus zabiera nas w Szczecinie i zawozi na imprezę, a po czterech dniach nas odbiera w Bornym i zawozi do Szczecina będzie kosztować 1500zł brutto.

Panowie oczekuję deklaracji kto czym jedzie na Borneo. Piszemy w formie: 1. Zdenek - bus 2. Cezary - sterowiec itd.

Potrzebuję konkretną listę, żeby załatwiać transport na sztywno.

UWAGA Po wpisaniu się na listę ostatniej osoby z naszego składu lista zostanie zamknięta, co oznacza, że po deklaracji transportu busem osoba, która nagle wymyśli, że ją np. babcia odwiezie i tak będzie partycypować w kosztach.

\

1. Fugazi - bus
  1. Fugazi - bus
  2. Herod - bus
  1. Fugazi - bus
  2. Herod - bus
  3. Bloo - bus
  1. Fugazi - bus
  2. Herod - bus
  3. Bloo - bus
    4.Barakuda - bus
    5.SPOON - bus

13

1. Fugazi - bus
  2. Herod - bus
  3. Bloo - bus
    4.Barakuda - bus
    5.SPOON - bus
    6.Wymiatacz - bus

13

1. Fugazi - bus
  2. Herod - bus
  3. Bloo - bus
    4.Barakuda - bus
    5.SPOON - bus
    6.Wymiatacz - bus
    7.Mivak - Auto

13

1. Fugazi - bus
  2. Herod - bus
  3. Bloo - bus
    4.Barakuda - bus
    5.SPOON - bus
    6.Wymiatacz - bus
    7.Mivak - Auto
  4. toobi - Auto

13

1. Fugazi - bus
  2. Herod - bus
  3. Bloo - bus
  4. Barakuda - bus
  5. SPOON - bus
  6. Wymiatacz - bus
  7. Mivak - Auto
  8. toobi - Auto
  9. WojaS - Auto

13

Widzę, że co poniektórych “najemników” bardzo interesuje co się dzieje. Nie wchodzę, nie czytam, nie interesuję się, a potem będę kwiczał: “A ja? A ja? Bo ja nie wiedziałem…”

Wpisywać się na listę!

Bloo prośba do Ciebie - byłbyś w stanie zrobić wywiad i skalkulować koszta całego transportu pociągiem? Trzeba to porównać bo jak widać, dzięki kilku osobom, którzy wspaniale czują klimat wspólnego wyjazdu najemników, bus przestaje mieć sens.

1. Fugazi - bus
  2. Herod - bus
  3. Bloo - bus
  4. Barakuda - bus
  5. SPOON - bus
  6. Wymiatacz - bus
  7. Mivak - Auto
  8. toobi - Auto
  9. WojaS - Auto

13

1. Fugazi - bus
  2. Herod - bus