Nowy sezon się zbliża, usprawnienia i zmiany w ekwipunku powodują, że trochę gratów do pozbycia się znalazło. W galerii google macie wszystkie zdjęcia - drobnica luzem, a konkrety każdy w swoim folderze.
Poniżej spis, krótki opis i waga. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Mogę też przygotować dokładniejsze zdjęcia, albo możemy się spotkać, żeby samemu dotknąć.
Ceny też są do rozsądnej negocjacji.
-
Chest Rig szyty na zamówienie, nowy, kolor ranger green. Wzorowany na T.REX TRAAP. Multum możliwości, nawet balistyka. Jakość topowa, robiona przez krawca, który jest podwykonawcą dla topowej firmy robiącej szpej nawet dla specjalsów. - W zestawie brak szelek - zamówiłem dwa identyczne chest rigi, bo chciałem dwie konfiguracje (5.56/9mm). Ostatecznie tej sztuki nigdy nie użyłem. Sama baza z jednym paskiem i klipsami. Do pełni szczęścia potrzebne szelki i inserty - Więcej na PW bo tu wiele możliwości do opisania. - 400 zł
-
Chińskie MRO - trochę zmęczone, ale działa. Są dwa montaże, flashkiller - 90 zł
-
Cyma Noveske 7,5" bazooka green - full wypas DSG. Aster, szkielet mancraft, bezszczotka Dark Matter, HU Maxx Model, lufa FPS Softair, łożyska EZO, i wiele innych. Wszystko top, żadnych półśrodków. Znikomy przebieg - byłem na dwóch grach CQB, ale ma drobne defekty zewnętrzne. 2400 zł
-
Front PTS Griffin SR M-LOK 7,5" - praktycznie nowy. Nakrętka na lufę delikatnie stoczona na tokarce, bo przy lufe mancrafta był delikatna szpara między frontem a body - 200 zł
-
Komora Hop Up Maxx Model do MTW - były pomysły, kupiłem, ale nigdy nie użyłem. 200 zł
-
Kolba Hera Arms + prowadnica palna A2 - tylko w takim komplecie to działa, tej kolby nie da się założyć na prowadnicę AEG. Wyciętę miejsce na baterię w prowadnicy. 500 zł.
-
Kolba Magpul Moe SL-M - była na jednej grze - 180 zł
-
Magazynek Green Gas do Hi Capy marki KJW - szczelny - 70 zł
-
Redox Delta - zmęczona i stara ładowarka, ale dalej działa bez problemu. Czasem wywala na ekranie jakieś znaczki jakby się miała w Decepticona przemienić, ale po odłączeniu i podłączeniu zasilania wraca do normalności - 50 zł
-
Silnik neodymowy Krytac wyciągnięty z najnowszej generacji LMG. Przebieg koło 15k kulek - 130 zł
-
Tłumik carbon Silverback wraz z tłumikiem płomienia - 17cm długości. Zmęczony, ale działa - 200 zł - rezerwacja?
-
Torba transportowa Specna Arms GunBag V4 - praktycznie nowa, raczej bez żadnej skazy, ale była użyta kilka razy, więc może mieć ślady - 180 zł
-
Latarka kątowa/czołowa Armytek Wizard C2 Pro USB Magnet - użyta kilka razy, ale w idealnym stanie - 200 zł
-
Jakaś kolba, nie pamiętam skąd ona. Ma ślady użytkownia - 40 zł - sprzedana
-
Jakieś urządzenie wylotowe. Prakycznie nowe - 30 zł
-
Celownik termowizyjny Pixra C450 - prawie 2 lata gwarancji, praktycznie nowa, użyta dwa razy. Mam okazję nie do odrzucenia więc zmiana miesiąc po zakupie. Osłonka na okular plus osłonka na korpus żeby nie klikać przypadkowo - 3500 zł
-
Strike Industries Angled Vertical Grip short - wersja na ris - nowy 80 zł
-
Strike Industries Bikini Handstop - praktycznie nowe, użyte raz - 50 zł
-
Namiot Quecha MH100XL 3os - użyty raz na Spec Opsie, ale padało i wiało, więc biały tropik delikatnie przybrudzony- 380 zł
-
Zawieszenie Direct Action Carbine Slink MKII - ranger green - użyte kilka razy, ale wolę wersje padded - 120 zł
-
Wylotówka begadi w stylu MK12 SPR. 12cm, ale realnie wydłuża o około 10cm bo gwint nachodzi. 40 zł - rezerwacja
-
Szybkoładowarka PTS Odin M12 Sidewinder czarna - użyta z 2 razy bo dużo częściej muszę załadować konkretną ilość ammo niż ładować do końca - 180zł