Czy potrzebny team?

siema! mam problem bo mam jeszcze te 15 lat więc na ostatnią niedziele miesiąca się nie załapie ale czy jak będzie jakaś strzelanka i przyjde z osobą w strefie off-game to czy musze być w teamie aby grać ?

Przeczytaj regulamin, osoby poniżej bodajże 16 lat musza przebywać z opiekunem, na zwykle niedzielne strzelanki (pod warunkiem ze ktoś będzie na terenie rozgrywki) możesz normalnie dołączyć do drużyny i z nami grać.

Co do samego teamu to możesz być spectatorem pod warunkiem ze masz okulary odpowiednie pod airsoft (Z87+ lub ekwiwalent) i kamizelkę odblaskowa żeby gracze nie mylili ciebie z przeciwnikiem. Najlepiej to tez mieć coś na twarz bo różne sytuacje się zdążają. No i naturalnie starasz się nie wpływać na grę czyli nie ujawniasz pozycje, nie ruszasz elementy rozgrywki, po prostu nie przeszkadzasz :wink:

czyli moge przyjść na strzelanke z np. rodzicem w strefie off-game i przyłączyć się do jakiejś drużyny lub być spectatorem? bo jeśli chodzi o ochrone wrzystkiego typu okulary czy stalker to bez problemu

jak mówiłem, przeczytaj regulamin strzelanek :wink:

• jeśli masz mniej niż 16lat i chcesz uczestniczyć w rozgrywce, to poza wymogami formalnymi (ochrona oczu, replika) na terenie rozgrywki (zazwyczaj na miejscu zbiórki, przy aucie) przez całą rozgrywkę powinien znajdować się Twój opiekun prawny.
  • jeśli chcesz przyjść “popatrzeć” to poza ochrona oczu każdy obserwator musi posiadać kamizelką odblaskowa założoną przez cały okres. Sugerowane jest jedynie przebywania na respach lub obrzeżu rozgrywki, aby nie wchodzić w środek pola walki.
1 Like