CQB Ostateczna perspektywa

Witajcie drodzy asgeje I asgowiczki, wracam z updatem, zebyscie nie mysleli ze temat umarl!

… Sprawy posuwaja sie do przodu, aczkolwiek slimaczym tempem…

Jestem juz na miejscu I trzymam reke na pulsie.

Bylismy zobaczyc teren na zywo ( nie tylko z opisow I Google maps ) i moim zdaniem jest tam naprawde mega potencjal na to czego nam potrzeba i czego wszyscy pragniecie ! Jest lepiej niz myslalem.

Wrzucam pare fotek z obiektu, jest duzo pracy do zrobienia ale moze to byc Airsoftowy hub zachodu polski!

Gmina I policja juz dogadane, sprawy techniczne i formalne powoli sie dopinaja. Wladze gminne sa bardzo entuzjastycznie nastawione do projektu I nie wykluczaja wsparcia. :crossed_fingers:

Badzcie zwarci i gotowi, gdy przyjdzie czas, ruszymy ostro zeby budowac marzenia I wyniesc ta spolecznosc na level na ktory zasluguje :smiling_face_with_sunglasses:

17 polubień

Gdzie to orientacyjnie jest?

2 polubienia

Stare czarnowo kolo Gryfina, zaraz przy zjezdzie z S3, wiec gorzow tez bedzie mial do nas blisko I szybko.

1 polubienie

Szybkie zestawienie, zanim jakiś miś kolorowy wyskoczy z tekstem, że “fajne, ale na TS za małe”

Widzę na Geoportalu, że na północy są jeszcze 2 małe budki na działce, na wschód od prawego budynku 30m zieleni i brak sąsiadów, idealnie :slight_smile:

4 polubienia

Przy naszej obecnej ilości miejscówek do CQB to dwie chatki ze słomy w których srają menele to już potencjał na miejscówkę :wink:

5 polubień

Ja bym wolał takie, gdzie jednak nie srają, ale widzę, że odkąd opuściłeś Szczecin na rzecz wiochy Twoje gusta się zmieniły… :wink:

7 polubień

Jak będzie potrzebny sędzia to śmiało pisać :face_with_tongue: parę turniejów już mam za sobą

1 polubienie