Chciałbym się zapytać

Chciałbym czy jako młody gracz airsoftu też będę

Mógł uczestniczyć w rozgrywkach jeśli ktoś będzie robić rozgrywki dla starszych i młodszych

To będę chciał brać udział bo nie wiem czy zdobędę wasz szacunek bo ASG to moja pasja

A w Szczecinie nie lepszej grupki

Cześć,
nie ma u nas podziału na młodszych i starszych.
Gracze do 16 rż muszą mieć opiekuna prawnego na miejscu rozgrywki i spełnić wymogi tak jak wszyscy inni :wink:

Jeśli jesteś rocznikiem 2015 to nie będziesz miał łatwo.

1 Like

Ale będę mógł uczestniczyć

1. Gracze
    a) Do gier organizowanych przez Taktyczny Szczecin dopuszczeni są wszyscy
    zarejestrowani, pełnoletni gracze którzy przedstawili się w odpowiednim dziale forum
    zgodnie ze wzorem oraz ich goście;
    b) Każda osoba między 16 a 18 rokiem życia zobowiązana jest do dostarczenia pisemnej
    zgody od rodzica/opiekuna prawnego, lub posiadania aktywnej i zatwierdzonej legitymacji
    niepełnoletniego gracza. Wzór zgody dostępny jest w plikach do pobrania z grupy/forum;
    c) Osoby poniżej 16 roku życia mogą zostać dopuszczone do rozgrywki pod warunkiem, że
    prawny opiekun będzie znajdować się przez cały okres trwania gry na miejscu
    wydarzenia. Jeśli opiekun prawny chce przebywać na terenie rozgrywki musi posiadać
    własną atestowaną ochronę oczu oraz kamizelkę odblaskową;

d) Każdy z graczy będąc świadkiem jawnego złamania regulaminu przez innego gracza
    zobowiązany jest do poinformowania o tym fakcie osoby, odpowiedzialnej za prowadzenie
    rozgrywki w danym dniu, i/lub członka administracji;
    e) W przypadku łamania przez gracza zasad bezpieczeństwa i braku możliwości
    poinformowania członka administracji gracze mogą samodzielnie podjąć działania w
    granicach określonych w ramach regulaminu i obowiązującego prawa.
    f) Gracz musi w stopniu komunikatywnym porozumiewać się w języku polskim lub angielskim.

no i oczywiście przed tym jak będziesz mógł to musisz się przedstawić na Dyskusje > Witam, chciałbym się przedstawić

1 Like

Tylko ja narazie mam 12lat więc nie wiem