Bullet Ballet 'Intro' - Airsoft Shooting Challenge

O nie nie :wink: Nie Passive, tylko Ci trzej panowie, oni zrobili ekstra robotę, reszty nie widzialem na starcie - nie odbieraj im chwały :wink:

3 polubienia

Gratulacje dla wszystkich!

@Gawron89 za świetną imprezę mam nadzieję, że będzie to dopiero początek przygody z taką formą spędzania airsoftowo czasu i że będzie chociaż jedna edycja rocznie.

Gratuluję zwycięzcą i sobie czwartego miejsca… Czwarte to najgorsze…
Ale jako jedyny z repliką cqb w kategorii szturm… strzelając po ciemku nie widząc kulek, bez kolimatora bo pojechał z @Diabel na SOP Arenę Poznań z nie do końca dobrze ustawionymi przyrządami mechanicznymi, bo zabrakło regulacji :smiling_face_with_tear:
I pomimo startu na jednym z torów bez repliki, po tym zdarzeniu uznałem, że chyba jednak pójdę po szpej i zrobię resztę torów.

Chciałem również podziękować Mamie i Tacie stojąc z tego miejsca, za to, że mnie takim zrobili/uczynili ;p

Dziękuję za wspólną zabawę i bardzo fajną nową formę Airsoftu w naszej okolicy.

P.S. - Moja lepsza połowa zasugerowała, ponowne sprawdzenie wyników, bo na pewno wkradł się jakiś błąd xd

4 polubienia

osobiście przyznam, że jeden tor to była dla mnie masakra. Kto go biegł i ukończył ten wie :smiley:

1 polubienie

Fakt, bieganie z zaciśniętą stazą, drętwieje nogę xd

1 polubienie

a nie, nie ten :smiley:
mi się trafiła na prawej ręce, ją mam 100% zdrową, więc nic mi nie przeszkadzało :wink:

Frik, czyżby chodziło o ten z puzzlami?
:smiley:

2 polubienia

tam sie wyprztykałem z gazu i amunicji, bo nie każdy strzał zbijał kółko :confused:
ale przy puzzlach też był mindfuck ostry. Układam, a nagle każe strzelać :smiley:

Mindfulness * :wink:

Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.