Bullet Ballet 'Intro' - Airsoft Shooting Challenge

będziesz zrzucał napalm dookoła?

2 polubienia

Zapowiada sie ciekawie. Obecnosc obowiazkowa :wink:

1 polubienie

Kiedy robisz event po raz pierwszy nie wiesz czego się spodziewać. Zaskoczeniem jest dla mnie fakt większej liczby zgłoszeń do formuły precyzyjnej niż do szturmowej …
Aby sprostać oczekiwaniom i dać pełen wycisk uczestnikom zdecydowałem o modyfikacji torów … na lepsze.
Obie sekcje przejdą te same tory, ale na innych zasadach.
W praktyce sekcja precyzyjna przejdzie też przez tory “Zero Line” i “SOCOM”, a sekcja szturmowa dostanie “The Range Game”
W praktyce wszyscy uczestnicy zaliczą 5 torów!
Za które pewnie będziecie mnie w sobotę przeklinać …

chyba trzeba zabrać wszystkie boczniaki z domu xD

Wystarczy Ci jeden sprawny … mój na przykład odmówił działania dzisiaj na teście ścianek …
@themaaaamba świadkiem …

Trzeba bylo wziac berette a nie jakies aap :wink::stuck_out_tongue_winking_eye:

mam berette, ale mag nieszczelny xD

mam rozterkę między aapem, a glockiem, do aapa mam 2 magi, do glocka w zasadzie 4 i nie wiem ile będzie potrzebne :smiley:

zawsze mogę zawiesić rdb na plecy… co tam dodatkowe 3kg…

AAP naprawie szybciej, niż Ty znajdziesz na necie części do beretty :wink:

2 polubienia

Klamka i dwa magi to max czego będziesz potrzebował.

Dobrze ze w razie czego mam dobrego serwisanta, ktory powiedzial ze z przyjemnoscia pomoze mi ogarnac serwis :wink:

2 polubienia

Daj namiar, będę do niego odsyłał ludzi który popełnili ten błąd i kupili berette :wink:

2 polubienia

Tory wymagać będą obu rodzaju replik, aby ułatwić Ci zrozumienie której repliki powinieneś użyć wszystkie cele, stanowiska i przeszkody (ścianki) będą oznaczone jednym z dwóch kolorów:

• niebieski - strzelasz z boczniaka
  • czerwony - strzelasz z repliki głównej.

Jeśli cen nie posiada oznaczeń kolorystycznych możesz wyeliminować go dowolną repliką.

To już jutro :smiley:

Co więcej - bilety można kupić tylko do północy :stuck_out_tongue_winking_eye:

Było w pytę :+1:t3:
Pogoda jak zwykle dopisała o tej porze roku :+1:t3:
Repliki sypały się jedna po drugiej :+1:t3:

3 polubienia

Super wydarzenie, bardzo dobra zabawa. Zroznicowane tory, ciekawe i wymagajace. Zawodnicy dali z siebie maxa. Pochwaly dla organizatora @Gawron89. Mimo ze to byla pierwsza edycja to wyszlo bardzo bardzo dobrze :slightly_smiling_face:

4 polubienia

Ci którzy odpuścili udział niech żałują. Było świetnie!
Tory były wymagające, ale dawały dzięki temu dużo frajdy i satysfakcji z ich przejścia. Zadania przemyślane tak, żeby więcej zależało od operatora niż od repliki dzięki czemu szansę były równe i dla tych że sprzętem za miliony monet i dla tych ze stockową Specną czy DE (więcej osób poległo na dziecięcych puzzlach niż na strzelaniu do celu) .
Raz jeszcze brawa dla @Gawron89 za pomysł, przygotowanie i organizację oraz za ogarnięcie nagród.
Z niecierpliwością czekam na kolejną edycję, w międzyczasie będę ćwiczył rzut karłem żeby jeszcze lepiej wypaść na wiosnę;)

3 polubienia

Bullet Ballet Intro to już przeszłość.
Ta edycja miała przetestować założenia imprezy, która narodziła się w mojej głowie. Sprawdzić co zadziała, a co będzie trudne i problematyczne.
Warunki pogodowe były trudne, repliki odmawiały posłuszeństwa jedna po drugiej - nie tylko GBB ale i AEG. Zawieszenia i kabury pękały. Zawodnicy na mecie padali bez oddechu i z palącymi mięśniami.

Mój szacunek do wszystkich którzy wystartowali jest ogromny - widziałem zaangażowanie, pomysłowość i działanie na granicy własnej wytrzymałości. Czasy torów nie były tak ważne, istotniejsze było pokonanie toru i dotarcie do mety. O tym jak było trudno niech świadczy fakt, ze pełne wyzwanie pokonało tylko 50% uczestników!

Wśród tych którzy pokonali tory rywalizacja była zacięta i wyniki były mocno zbliżone.

Sekcja precyzyjna:

1. @Sloniu - 300zł do wydania poprzez ASGBOX | Fenomenalny wynik czasowy; Nieoficjalnie zdobywa też tytuł Największego Koksa wyzwania … to co wyczyniał na torze przejdzie do legendy.
  2. @FRIK - 200zł do wydania poprzez ASGBOX | Pomimo walki z boczniakiem odmawiającym posłuszeństwa i mało sprzyjających warunków nie poddał się na żadnym z torów. Każdemu życzę takiego ducha walki.

Sekcja szturmowa:

Tutaj pojedynek był zacięty, wiec liczą się czasy torów.

1. @Palik - z czasem łącznym 22:51 | Perun Hybrid v3 + clicker
  2. @Brzytwiarz - z czasem łącznym 23:14 | Perun AB++ + 50zł do wydania poprzez ASGBOX
  3. @themaaaamba - z czasem łącznym 27:17 | Perun Mosfet + 50zł do wydania poprzez ASGBOX

Gratuluje wszystkim!

Uczestników proszę o informację zwrotną na temat organizacji i trudności torów! Postaram się, aby kolejna edycja była lepsza :wink:

5 polubień

Aggressive pany!

1 polubienie