będziesz zrzucał napalm dookoła?
Zapowiada sie ciekawie. Obecnosc obowiazkowa
Kiedy robisz event po raz pierwszy nie wiesz czego się spodziewać. Zaskoczeniem jest dla mnie fakt większej liczby zgłoszeń do formuły precyzyjnej niż do szturmowej …
Aby sprostać oczekiwaniom i dać pełen wycisk uczestnikom zdecydowałem o modyfikacji torów … na lepsze.
Obie sekcje przejdą te same tory, ale na innych zasadach.
W praktyce sekcja precyzyjna przejdzie też przez tory “Zero Line” i “SOCOM”, a sekcja szturmowa dostanie “The Range Game”
W praktyce wszyscy uczestnicy zaliczą 5 torów!
Za które pewnie będziecie mnie w sobotę przeklinać …
chyba trzeba zabrać wszystkie boczniaki z domu xD
Wystarczy Ci jeden sprawny … mój na przykład odmówił działania dzisiaj na teście ścianek …
@themaaaamba świadkiem …
Trzeba bylo wziac berette a nie jakies aap
mam berette, ale mag nieszczelny xD
mam rozterkę między aapem, a glockiem, do aapa mam 2 magi, do glocka w zasadzie 4 i nie wiem ile będzie potrzebne
zawsze mogę zawiesić rdb na plecy… co tam dodatkowe 3kg…
AAP naprawie szybciej, niż Ty znajdziesz na necie części do beretty
Klamka i dwa magi to max czego będziesz potrzebował.
Dobrze ze w razie czego mam dobrego serwisanta, ktory powiedzial ze z przyjemnoscia pomoze mi ogarnac serwis
Daj namiar, będę do niego odsyłał ludzi który popełnili ten błąd i kupili berette
Tory wymagać będą obu rodzaju replik, aby ułatwić Ci zrozumienie której repliki powinieneś użyć wszystkie cele, stanowiska i przeszkody (ścianki) będą oznaczone jednym z dwóch kolorów:
- niebieski - strzelasz z boczniaka
- czerwony - strzelasz z repliki głównej.
Jeśli cen nie posiada oznaczeń kolorystycznych możesz wyeliminować go dowolną repliką.
To już jutro
Co więcej - bilety można kupić tylko do północy
Było w pytę
Pogoda jak zwykle dopisała o tej porze roku
Repliki sypały się jedna po drugiej
Super wydarzenie, bardzo dobra zabawa. Zroznicowane tory, ciekawe i wymagajace. Zawodnicy dali z siebie maxa. Pochwaly dla organizatora @Gawron89. Mimo ze to byla pierwsza edycja to wyszlo bardzo bardzo dobrze
Ci którzy odpuścili udział niech żałują. Było świetnie!
Tory były wymagające, ale dawały dzięki temu dużo frajdy i satysfakcji z ich przejścia. Zadania przemyślane tak, żeby więcej zależało od operatora niż od repliki dzięki czemu szansę były równe i dla tych że sprzętem za miliony monet i dla tych ze stockową Specną czy DE (więcej osób poległo na dziecięcych puzzlach niż na strzelaniu do celu) .
Raz jeszcze brawa dla @Gawron89 za pomysł, przygotowanie i organizację oraz za ogarnięcie nagród.
Z niecierpliwością czekam na kolejną edycję, w międzyczasie będę ćwiczył rzut karłem żeby jeszcze lepiej wypaść na wiosnę;)
Bullet Ballet Intro to już przeszłość.
Ta edycja miała przetestować założenia imprezy, która narodziła się w mojej głowie. Sprawdzić co zadziała, a co będzie trudne i problematyczne.
Warunki pogodowe były trudne, repliki odmawiały posłuszeństwa jedna po drugiej - nie tylko GBB ale i AEG. Zawieszenia i kabury pękały. Zawodnicy na mecie padali bez oddechu i z palącymi mięśniami.
Mój szacunek do wszystkich którzy wystartowali jest ogromny - widziałem zaangażowanie, pomysłowość i działanie na granicy własnej wytrzymałości. Czasy torów nie były tak ważne, istotniejsze było pokonanie toru i dotarcie do mety. O tym jak było trudno niech świadczy fakt, ze pełne wyzwanie pokonało tylko 50% uczestników!
Wśród tych którzy pokonali tory rywalizacja była zacięta i wyniki były mocno zbliżone.
Sekcja precyzyjna:
- @Sloniu - 300zł do wydania poprzez ASGBOX | Fenomenalny wynik czasowy; Nieoficjalnie zdobywa też tytuł Największego Koksa wyzwania … to co wyczyniał na torze przejdzie do legendy.
- @FRIK - 200zł do wydania poprzez ASGBOX | Pomimo walki z boczniakiem odmawiającym posłuszeństwa i mało sprzyjających warunków nie poddał się na żadnym z torów. Każdemu życzę takiego ducha walki.
Sekcja szturmowa:
Tutaj pojedynek był zacięty, wiec liczą się czasy torów.
- @Palik - z czasem łącznym 22:51 | Perun Hybrid v3 + clicker
- @Brzytwiarz - z czasem łącznym 23:14 | Perun AB++ + 50zł do wydania poprzez ASGBOX
- @themaaaamba - z czasem łącznym 27:17 | Perun Mosfet + 50zł do wydania poprzez ASGBOX
Gratuluje wszystkim!
Uczestników proszę o informację zwrotną na temat organizacji i trudności torów! Postaram się, aby kolejna edycja była lepsza
Aggressive pany!