Oferty na BF już wystartowały … jak co roku przeglądam niemal wszystko. Mogę podrzucać co ciekawsze, ale nie wiem czy kogokolwiek to obchodzi
Mile widziane znalezione przez was promki
Oferty na BF już wystartowały … jak co roku przeglądam niemal wszystko. Mogę podrzucać co ciekawsze, ale nie wiem czy kogokolwiek to obchodzi
Mile widziane znalezione przez was promki
Taiwangun:
Zakup przez moje konto hurtowe
Ciągne magazynki z Taiwana, wiec jesli ktoś chce sie dorzucić do zamówienia dla podziału kosztów dostawy to PM
ACOG 4x z wysyłka z polski przy zastosowaniu kodu MIL06BFPL
za 198zł
Pasują do komory max?
Magi? Powinny
Weź mi dwa
o 23.00 puszczam zamówienie z TG
Zamówione
https://www.taiwangun.com/pl/system-hydracyjny/plastikowy-buklak-na-wode-1-0-l-tan-8fields
Weź mi jeszcze to
TG ma jeszcze jeden fajny kolimator, kopia M2 od PCS za 76zł. Nie wygląda tak przyjebanie jak ten poprzedni
Mancraft odpalił promocje -23% na wszystko z ich sklepu. Dodatkowo od cen w promo mogę jeszcze coś urwać przez swoje konto …
Gunfire wrzucił kod -25% na wszystkie nieprzecenione produkty. Jak nietrudno zgadnąć, większość produktów jest przeceniona … Powodzenia w poszukiwaniach.
PS nie działa na repliki z serii PRIME.
Dodatkowo w koszyku możecie wybrać sobie prezent, którego wartość rośnie z wartością koszyka. Przy zamówieniu za 5000zł dostaniecie replikę za 900zł