ASGARD Deadlock 8-11.08.2019

Poniżej przykład planowania działań przez nasze HQ oraz kilka zdjęć, reszta na FB Taktycznego będzie.

Poprzednicy wylali tyle ciepłych słów, że nie będę już dosypywał cukru.

Dla osób które się wahają, nie są zdecydowane, albo uwżają że impreza jest droga. Polecam się przełamać i wydać te kilka stów na cały event. Zmienia się nieco postrzeganie tego jak może wyglądać impreza (od organizacji do moderacji i prowadzenia rozgrywki, zaawansowania technlogicznego itd).
Jednocześnie nie da się ukryć, że była za to impreza za kilkaset(?) tysięcy złotych więc “czuć było piniądz”. Życzyłbym sobie kiedys takiej imprezy na naszym terenie :wink:

W koncu!

Ktos sie wreszcie pochylil nad planowaniem i dowodzeniem jako integralna część scenariuszy.

Az mnie piecze w wiadomym miejscu, ze mnie nie bylo tym razem.

Gratulacje Panowie! :slight_smile:

W imieniu własnym i Deformersów dzięki wszystkim za działania. Serio nie sądziłem, że uda się sformować tak sprawnie funkcjonujący pluton posklejany z kilku mniejszych puzzli i to praktycznie na kolanie.

Słabą stroną był w sumie tylko przeciwnik (hehe) i małe nasycenie bronią ppanc (markerami), bo jedyną opcją w starciu z erimorskimi zmecholami była eliminacja ganerów i ucieczka.
Mam nadzieję, że za rok jedziemy w tym samym, a nawet większym składzie i że tym razem poklepiemy trochę w mieście. :wink:

Organizator napisał do mnie, że właśnie wysłał wszystkie zaległe baretki za ASGARD 2019. Wcześniej nie dał rady z powodów rodzinnych. Jak przyjdą to zostawię w Shotgunie do indywidualnego odbioru.

Dzięki za informację :slight_smile:

Drodzy uczestnicy ASGARD 2019 - baretki czekają na Was do odbioru w Shotgunie. Każdemu po jednej przysługuje :wink: