Dzień dobry chciałem zapytać czy jest ktoś kto sprzedaje używany komplet ASG z karabina najlepiej AK kolimatora kulek ładowarki i akumulatora i magazynki?
Dopisz budżet jaki masz
550zł
no to to co na czacie było pisane. w tej cenie dorwiesz coś używanego za 200-300 jak ci się poszczęści, na oksy musisz wydać te 100zł i ja tu nie o bezpieczeństwie tylko o wygodzie korzystania. Kupisz coś taniego, albo nie daj bogowie, tanie gogle to będziesz miał same problemy.
akumulator też cię wyjdzie pod 100zł, moim zdaniem nie ma co brać jakichś maluszków pokroju 7,4 i iść z tym w las, bo zaraz się wystrzelasz. Używanych aku też się nie bierze, jeżeli nie masz pewności, że jest w bardzo dobrym stanie minimum.
ładowarka do lipo 120-150 i tańszej nie bierzesz, bo chcesz mieć kontrole nad akumulatorem lipo. Niestety tyle kosztują, ale plus jest taki, że wszystko na niej załadujesz. Niby są te tanie, ale one poza tym, że załadowany to więcej ci nie powiedzą. Dodatkowo dobrze mieć pikacz do lipo, taki z ekranikiem, aby wiedzieć czy się go za mocno nie zajechało. jakieś 20-30zł
ewentualnie zawsze mozna jechać na akumulatorze nimh, który często jest w zestawie z repliką - nie jest to za dobre rozwiązanie na zime, ale może da rade wtedy odpada koszt zakupu akumulatora+ładowarki
te nimhy z zestawów to 7.4. One w zimną pogodę zdechną zanim się gra zacznie
Gdzieś Ty NiMHa 7,4v widział? Bo ja jakoś nigdy i nigdzie…
jeśli jeszcze niczego nie kupiłeś to znalazłem coś takiego na allegro Replika M4+ startowy | Piła Kościelecka | Kup teraz na Allegro Lokalnie
CM.515 - lepiej miec cewnik w siusiaku niz kupic tą cyme
może mi się numerki pomyliły, 10 lat temu używałem, wybacz