ASG BOX - wypożyczalnia replik krótko i długo terminowa

Rzucam kilka replika na wypożyczalnie :wink:

Wypożyczalnia krótkoterminowa:

• Każdy najem odbywa się na 5 dni - możesz odebrać replikę w piątek i zwrócić we wtorek.
  • Do repliki dostaniesz Lipo 11.1, 3 magazynki i torbę lub karton.
  • Koszt najmu: Przy odbiorze repliki płacisz 150zł (75zł najmu, 75zł kaucji). Kaucja zwracana jest po terminowym oddaniu repliki :wink:
  • Przy wypożyczeniu stosowana jest umowa najmu - do podpisania umowy wymagany wgląd w dowolny dokument osobisty.
  • Dla stałych klientów sklepu i serwisu ofertuje stolicę Maroko :wink:
  • Z uwagi na higienę i bezpieczeństwo nie wypożyczam elementów ochronnych (stalkery/okulary) - te mogę sprzedać :wink:

Repliki w limicie <1.14J

• 2 x Specna Arms Core ( układ sterowania HAL, metalowy front, modyfikowane wnętrze)

• 1 x Double Eagle (układ sterowania Falcon, precka, modyfikowane wnętrze)

Najem długoterminowy / “Leasing”

Więcej informacji niebawem…

7 polubień

Czy jeszcze funkcjonuje wypożyczalnia czy będzie możliwość na 15.02 wypożyczyć sprzęt? Jak dokładnie to wygląda

Jasne - wpadnij do mnie w czwartek/piątek po replikę :wink: Oddasz po weekendzie.

Problem polega na tym ze jestem z “daleka” a mianowicie swinoujscie (100km) więc interesuje mnie tak naprawdę tylko na miejscu i tego samego dia oddałbym

Najlepiej ogarnąć to wcześniej bo nigdy nie masz pewności że ktoś będzie na 100%. Może poszukaj coś w Świnoujściu

dobra, zlituje się, bo połowa replik i tak mi się kurzy i dodatkowo zdradzę jeden sekret, mam nadzieję, że ta osoba mnie nie zabije za to xD
ale jest kilka ale
ale nr 1 (w zasadzie najważniejsze):
jak za 2 tyg dowali takie mrozy jak teraz to, to pier.., szkoda mi mrozić repliki (zanim ktokolwiek coś napisze, nie będę do złom specny potem szukał nowego złom GB za 2 monsterki)
ale nr 2:
muszę sobie ogarnąć transport, niestety jestem zbyt leniwy aby zrobić prawko, a na klucz nie będę się czołgał autobusami z 2 replikami i całym szpejem, szczególnie, że autobusem tam ciężko dojechać

szczegóły obgadamy na pw, więc napisz

a super sekret @pan_piwko jest ze Świnoujścia. Wiem, że czasem się tam strzelają, więc może uderz pierw do niego i zapytaj czy nie będą się strzelać w przybliżonym czasie

1 polubienie

Friku, w ściu się nikt nie strzela ;(

2 polubienia

to zabierz kolegę jak będziesz jechał i pożycz mu replikę, tylko zamontuj mu kamerkę jak komuś zęby wywali :sweat_smile:

1 polubienie

@pan_piwko zawsze możemy próbować reaktywować

1 polubienie

XDDDDD haha