****REGULAMIN SPOTKAŃ
Na spotkaniach obowiązuje ograniczenie wiekowe od 15 roku życia ze zgodą od rodzica:
****WZÓR ZGODY OD RODZICA
Osoby, które w dniu rozgrywki nie będą dysponowały pisemnym pozwoleniem od rodzica nie zostaną dopuszczone do gry!
Wszystkie wymagane dane muszą być podane(Wystarczy 1 rodzic/opiekun)!
Brak danych skutkuje niedopuszczeniem do gry!
Jeżeli nie wiesz, gdzie i jak dojechać na miejsce spotkania przejdź do:
****POPRAWIONA MAPA DOJAZDU DO MIEJSCÓWEK
Przypominam, iż wszyscy gracze bez wyjątku zobowiązani są do posiadania oznaczenia trafień w postaci kamizelki odblaskowej
Oznaczenia stron na OBA RAMIONA. Są obowiązkowe dla każdego gracza
Brak oznaczeń może skutkować niedopuszczeniem do gry.
Oczywiście w pełnej gotowości na godzinę 10:00
Głosy osób, które nie przedstawiły się w dziale “Witam, chciałbym się przedstawić” nie są brane pod uwagę
Przypominam że limity J (CQB oraz w lesie) są bezwzględne. Jeśli nie jesteś pewny czy spełniasz limit sprawdź to bo możesz nie pograć!
Jeśli zagłosowałeś a się nie pojawisz poinformuj w temacie. Nie musisz podawać przyczyny.
Panowie, oprócz ONM w zeszłym tygodniu było Wielgowo. IMHO klucz jest dobrym terenem, z dużym potencjałem i możliwe do przesuwania w kazda stronę.
Prochownia była wcześniej a Krzekowo nie każdemu przypada do gustu mimo, że jest blisko na całym lewym brzegu
Miejscówka jest obszerna, wymagająca myślenia z obu stron graczy, z lewej strony gesty las przylegający do dawnego krzekowa 1, w centrum każdy wie j i z prawej dwie piaszczyste łachy oddzielone zaroślami. Chłopaki z 12zmech i z nsr ostatnio wykopali kilkadziesiąt kolejnych okopów, rowów i transzei więc nie jest źle.
Słabością miejscówki nawet najlepszej jest pomysłowość organizatora i graczy online samą grę. Tak więc kolego nie płacz na krzekowo.
Ok, na niedzielę wezmę 2 flagi, będę wdzięczny jeśli ktoś jeszcze będzie jakieś miał, wezmę też 4 pojemniki na fanty (może nawet zdążę je pomalować) mogę zgarnąć także “bombę” od Waynea.
Postaram się pomóc organizatorom tak, by gra nie była nudna i by nie było płaczu na “chujowe krzekowo”
Oficjalnie:
Wygrywa: KRZEKOWO 2
Przypominam ze widzimy się o 10.00 w pełnej gotowości!!!
Przypominam nieletnim o pozwoleniach oraz wszystkim o znacznikach trafień, znacznikach stron oraz POZBIERANIU PO SOBIE ŚMIECI!!!
Pierwsza rozgrywka poszła dość szybko, przy czym kręcił się ledwie jeden cywil. Drugą przerwał najpierw patrol z 12zmech potem krossowcy jeżdżący między nami niczym na złość. W Ty momencie Seeme i Kocur zawinęli wroty do domu.
Zostało 42 graczy po przesuniaciu rozgrywki wgłąb lasu, z słupami płotu na środku i ograniczeniem terenu do drogi przebiegającej przez krzekowo 1 z jednej strony a z drugiej do drogi przyległej do pasa taktycznego, z respami w odległości około 400m od siebie i bardzo zróżnicowanym zarówno gęstością roślin jak i stopniem rozorania terenem (tak da się ustawić grę na krzekowie by było ciekawiej) graliśmy do 15.40 przy czym koniec gry był podyktowany jedynie kończącym się kompozytem i padającymi batkami.
Od momentu przesunięcia terenu nie naszedł nas ani jeden cywil, ani jeden krossowiec nie probował nawet wjechać w teren gry.
Da się? No jak widać tak. Do 15.40 przetrwało 30 graczy to nie zły wynik jak na jebanki na tym forum.
Dzięki wszystkim za dziś .
W załączniku kilka zdjęć z dzisiejszego dnia. Niestety sprzętowo nie przygotowałem się do robienie zdjęć, więc nie ma co liczyć na powalającą jakość. Następnym razem wezmę inny obiektyw i więcej się zrobi
Brzydal jak dojdziesz do 400 rozegranych gier na Krzekowie to też będziesz rzygał na sam widok jaki tam jest
Dodatkowo Krzekowo to zawsze masa młodych świeżaków którzy graja jak graja i nie da się rozwinąć niczego sensownego jak na 23 osoby trzy ogarniają co to znaczy szturm.
Ja sobie w ogóle Krzekowo odpuszczam bo nie bardzo mnie bawi siedzenie w tym samym krzaku i czekanie wieczność az ktos ruszy dupe do szturmu. Ewentualnie ida i gadaja i daja sie wystrzelac wszyscy od razu.
Jak bawiliscie sie dobrze - to super.
Też kiedyś lubiłem napierdalać 20 sekund serią po krzakach bo a nóż się ktogoś trafi.
sam głosowałem na Krzekowo bo blisko, ale miejscówka jest słaba, wszędzie gęstwiny, chaszcze i krzaki, ciężko w ogóle się tam poruszać, na koniec pomarańczowi zajęli kilka wzniesień i przedostanie się w ogóle na dystans pozwalający na oddanie strzału, graniczyło z cudem, miejscówka z dużymi i grubymi drzewami, więcej przestrzeni, mniej gąszczu, większy dystans, to byłoby coś, pozdrawiam wariaty