Czyli robimy w zasadzie akcję odbicia jeńca. Można by dodać limit czasowy. Jeniec jest przesłuchiwany przez określaną ilość czasu. Jeżeli uda się go odbić i przetransportować do punktu ewakuacji wygrywa drużyna atakujących. Jeżeli nie uda się go odbić, odbiją broniący lub czas mini wygrywają broniący
I żeby urozmaicić grę można na początek zagrać na zasadzie kto pierwszy znajdzie
Z puli graczy wybieramy jedną osobę która w kamizelce odblaskowej i oświetlona chodzi po lesie. Zadaniami obu drużyn jest jego lokalizacja i złapanie. Kto pierwszy znajdzie i złapie jeńca ten go broni w drugiej rundzie
Jeniec idzie do lasu 5-10minut przed startem rozgrywki. Może jedynie chodzić. Aby złapać jeńca trzeba do niego podbiec i klepnąć, złapać za ramię
Jeniec jest nieśmiertelny i nie ma broni
Rozumiem, że jestes ochotnikiem na jeńca?
Awwww. Nawet go ubraleś
Może by mu jeszcze pasoszelki założyć? Mogę swoich użyczyć
Ja dziś nie dojadę
Ktoś też stoi w korku na A6?
Zaczeło już się bo jeszcze jedziemy korek na A6 tragiczny
Ja muszę odpuścić niestety z przyczyn boskich
Dzięki za strzelanie, fajnie było się postrzelać w nocy jak i wogole postrzelać Oczywiscie Sancho Horhe powróci
Dzieki za gre, było mega 10/10.
@Szczepan propo latarek to tym się ostatnio wszyscy jarają w internetach:
Acetech Terminator
to ma LED + LEP (Laser Excited Phosphor) - nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje.
A to z alliss?
Dzięki wszystkim za grę a szczególnie dwóm osobom które pomogły nam z autem
Wielkie dzięki za spotkanie!
Zainteresowanie przekracza moje oczekiwania. Wczoraj było 18 osób a jak liczyć pilota to nawet 19
Na kolejnych spotkaniach będziemy wprowadzali nowe elementy, raz żeby urozmaicić trochę rozgrywkę, dwa aby podnieść poziom gry i graczy i moc robic ciekawsze typy gier bo typ gry atak/obrona powoli się wyczerpuje.
Zmienimy też teren na inny ( ciekawszy )
Wszelkie uwagi/sugestię mile widziane.
Dzięki i do następnego!
Ten temat został automatycznie zamknięty po 29 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.