27.04.2025 - Ostatnia Niedziela Miesiąca (ONM): Skwierzyna (CQB)

480559397_1147841107387917_2402537596171982532_n

Mamy dla was miłą wiadomość od ASG BOX, treść poniżej:

"A że się pojawię to po pierwsze możecie zamawiać produkty z odbiorę osobistym na miejscu imprezy (opcja dostępna w koszyku).

Po drugie kod “ONM2704” da wam 10% zniżkę na wszystkie produkty z kategorii “Dostępne od ręki” 🙂"

3 polubienia

1.14 na 0.25? Czy na docelowych

Docelowe mają mieć nei więcej niż 0.25 :slight_smile:

Jak zawsze, maksymalnie 1.2j na docelowych kulkach z czego wszystko powyżej nie przejdzie.

Ej dobra bo w takim razie to nie jest już oczywiste, czyli można mieć wagę kulek jaką się chce? Nie ma limitu na wagę kulek gdzie zwyczajowo gramy na 0,25 przy CQB?

1 polubienie

Nie możesz przekroczyć 1.2j, na plastikowych kulkach 0-0.45 i ustawionym hopku.

2 polubienia

Tak gracie na zasadach ts. Onm nie jest ts i zasady sa dość proste, na fb w poscie odnośnie mocy docelowej na tym spotkaniu, i na samym dole napisane , na docelowych kulkach i ustawionym hopku.

Zawsze graliśmy CQB ONM na 0.25g max.
Wiem, bo tak było, natomiast cieszę się, że już tak nie jest :slight_smile:

1 polubienie

Bylo tak 2x z czego to 2x bylo na fortach i były nasze kulki.

1 polubienie

W 24 na Skwierzynie, Fortach i Bastogne były kulki dowolne.

1 polubienie

Właśnie dlatego niektórym tak zostało to, że max 0.25g.

Cacy, wszystko już wiadomo :slight_smile: do zobaczenia :smiling_face_with_sunglasses:

1 polubienie

ej ej ej …a co to za dyskryminacja 0.48^^ hur dur…

5 polubień

Zapraszam do posta na wydarzeniu FB z rzeczami znalezionymi :wink:

Dzięki za strzelanie, pierwsza runda taka se ( głównie ze względu na to że niebiescy obsadzili tramwaj i większość gry tam siedzieli ) , natomiast druga runda sztos totalny, cała masa fajnych akcji i współpracy między graczami.

1 polubienie

Plecaczek mój :wink:

Dziękuję za organizację scenariusza.
Zdjecia pojawią się na stronie Facebook ONM jeśli i gdy administarator zaakceptuje publikację mojej wiadomości.
Tymczasem zdjęcia są już dostępne na stronie grupy Facebook Airsoft Stargard.

1 polubienie

Zrobiłem krótki filmik z ostatniej strzelanki na Skwierzynie, niestety z powodu różnych awarii nie jest tak ekscytujący jak poprzednie :wink: tak czy inaczej zapraszam do oglądania może zobaczycie siebie w telewizji!
Filmik pierwszy na kanale MszaanASG - YouTube

3 polubienia

Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.