27.04.2025 - Ostatnia Niedziela Miesiąca (ONM): Skwierzyna (CQB)

Witam

Więcej informacji niebawem :wink:

Pozdrawiam

3 Likes

Rezeracja postu.

JEJEJEJEJEJEJEJEJE najlepsze CQB w roku nareszcie ONM Skwierzyna łuuup łuuup Radzio Radzio nie możemy sie doczekać czemu za dwa miechy aż zrób szybciej teskniy <3

3 Likes

A i pomyśl aby dać medyków / jedno leczenie na CQB na Skwierzynie tym razem znacznie fajniej będzie się szturmowało na tych krótkich dystansach i wymusi to gre drużynową (jak łazisz sam bez ekipy to nie ma kto Cie uleczyć)

1 Like

Zawsze jest problem, kto chce byc medykiem, po drugie jest tak maly dystans ze zchodzenie na respa to nie puszcza bukowa nie musisz isc 4km, były wcześniej stazy i medycy zamiast pozwolić na gre druzynowa kończyło sie to gra stacjonarna, teraz skwierzyna zostala troszke przebudowana i dołożono to i owo wiec dla jednych bedzie lepiej bo jest jeszcze wiecej miejsc do campy dla innych bedzie gorzej. Nie dogodzisz asgejom.

3 Likes

ja nie chce dogadzać nikomu poza sobą i swojej ekipie hehe, wiec prosimy o medyków/leczenie (nie musi być medyków typowych, ale jedno leczenie nawet tak jak na taktycznym obecnie), dzięki temu fajniej się szturmuje wiedząc, że można trochę więcej poryzykować.

3 Likes

My nie musimy dogadzać jednej osobie i jego ekipie :slight_smile: beda juz posty informacje itd, czekać nie wymyślać na siłę :slight_smile:

2 Likes

jak sie wystawia ujemne serduszko na taki komentarz

3 Likes

Możesz zawsze mnie zablokować czy coś :man_shrugging:

2 Likes

Wydaje mi się, że w menu zgłaszania postów jest funkcja której szukasz :grinning:

4 Likes

2 Likes

Pojawiły się już pierwsze posty odnośnie pierwszego onm w tym roku na fb, zapraszam do śledzenia nie dlugo ruszy lista.

4 Likes

Pierwsze posty i pierwsza drama

IMG_7272

4 Likes

Nie przeskoczysz i wszystkim nie dogodzisz :slight_smile: nie @Mszaan :stuck_out_tongue:

3 Likes

śmieszna drama o nic xd

1 Like

Drama z rana jak śmietana, idę po kawke :slight_smile:

2 Likes

organizowanie scenariuszy jest jak prowadzenie działalności w Polsce.

Zawsze za mało rekwizytów (płaci robolom), zawsze za droga wejściówka ( za drogo się ceni), jebany bogol, kradnie, oszukuje i w ogóle ch*j mu w dupę.

A na koniec i tak zostanie dojechany przed nadleśnictwo (skarbówka/zus).

8 Likes

No, a najlepsze jest to, że Ty chcesz tylko strzelać w kulki.

Mam nadzieje, że ta dyskusja zaraz się zakończy.

4 Likes

Jak czytam co tam się odwala i porównuję do jakiś innych środowisk w okolicy to czasami mam wrażenie, że Stargard powinien być Gorzowski, a Gorzów nie wielkopolski, a Stargardzki.

5 Likes

Ma ktoś zdjęcia jak tam teren wygląda? Brat mi truje dupę… :roll_eyes: