Witam
Więcej informacji niebawem ![]()
Pozdrawiam
Witam
Więcej informacji niebawem ![]()
Pozdrawiam
Rezeracja postu.
JEJEJEJEJEJEJEJEJE najlepsze CQB w roku nareszcie ONM Skwierzyna łuuup łuuup Radzio Radzio nie możemy sie doczekać czemu za dwa miechy aż zrób szybciej teskniy <3
A i pomyśl aby dać medyków / jedno leczenie na CQB na Skwierzynie tym razem znacznie fajniej będzie się szturmowało na tych krótkich dystansach i wymusi to gre drużynową (jak łazisz sam bez ekipy to nie ma kto Cie uleczyć)
Zawsze jest problem, kto chce byc medykiem, po drugie jest tak maly dystans ze zchodzenie na respa to nie puszcza bukowa nie musisz isc 4km, były wcześniej stazy i medycy zamiast pozwolić na gre druzynowa kończyło sie to gra stacjonarna, teraz skwierzyna zostala troszke przebudowana i dołożono to i owo wiec dla jednych bedzie lepiej bo jest jeszcze wiecej miejsc do campy dla innych bedzie gorzej. Nie dogodzisz asgejom.
ja nie chce dogadzać nikomu poza sobą i swojej ekipie hehe, wiec prosimy o medyków/leczenie (nie musi być medyków typowych, ale jedno leczenie nawet tak jak na taktycznym obecnie), dzięki temu fajniej się szturmuje wiedząc, że można trochę więcej poryzykować.
My nie musimy dogadzać jednej osobie i jego ekipie
beda juz posty informacje itd, czekać nie wymyślać na siłę ![]()
jak sie wystawia ujemne serduszko na taki komentarz
Możesz zawsze mnie zablokować czy coś ![]()
Pojawiły się już pierwsze posty odnośnie pierwszego onm w tym roku na fb, zapraszam do śledzenia nie dlugo ruszy lista.
Pierwsze posty i pierwsza drama

Nie przeskoczysz i wszystkim nie dogodzisz
nie @Mszaan ![]()
śmieszna drama o nic xd
Drama z rana jak śmietana, idę po kawke ![]()
organizowanie scenariuszy jest jak prowadzenie działalności w Polsce.
Zawsze za mało rekwizytów (płaci robolom), zawsze za droga wejściówka ( za drogo się ceni), jebany bogol, kradnie, oszukuje i w ogóle ch*j mu w dupę.
A na koniec i tak zostanie dojechany przed nadleśnictwo (skarbówka/zus).
No, a najlepsze jest to, że Ty chcesz tylko strzelać w kulki.
Mam nadzieje, że ta dyskusja zaraz się zakończy.
Jak czytam co tam się odwala i porównuję do jakiś innych środowisk w okolicy to czasami mam wrażenie, że Stargard powinien być Gorzowski, a Gorzów nie wielkopolski, a Stargardzki.
Ma ktoś zdjęcia jak tam teren wygląda? Brat mi truje dupę… ![]()