26.07(sobota) trening otwarty z taktyki zielonej

Organizuje trening otwarty z taktyki zielonej.

Spotkanie skierowane jest dla osób które chciałyby liznąć gry w sposób zorganizowany na poziomie drużyny (ekipa 6-12 osób).

Gdzie występuje podział ról ( czujka,nawigator, rto), struktura ( sekcja, BT) i celem działania jestem osiągnięcie zadania a nie liczba nabitych fragów.

Spotkanie będzie miało charakter teoretyczno praktyczny - omówimy i pokażemy pewne elementy a potem będziemy je ćwiczyli.

Z oczywistych ograniczeń czasowych tematy poruszymy dość płytko i na wybranych przykładach aby były przyswajalne i zjadliwe.

Oczywiście oprócz teorii będzie praktyka czyt. strzelanie do ludzi celem ich wyeliminowania :wink:

Ramy godzinowe: 10-16/17
Miejsce: Puszcza bukowa
Parking: leśniczówka u Raszka

6 polubień

Polecam cieplutko dla początkujących i nie tylko. Jeśli choć odrobine przyłożysz się na szkoleniu, to przestaniesz chodzić po lesie jak bezmózgie zombie :wink:

2 polubienia

Chętnie wziąłbym udział.

Proszę o wiążące deklaracje co do obecności.

Przypominam że jest to trening. Nie ma to nic wspólnego ze strzelanką - żadne taśmy do oznaczeń, żadne bieganie i szukanie flagi.

Będziemy ćwiczyli wybrane aspekty - będzie trochę teorii (gadanie), będzie praktyka (działanie) a potem krytyka (konstruktywna).

1 polubienie

@Szczepan
Chciałbym uczestniczyć, lecz nie mogę znaleźć miejsca zbiórki/parkingu. Gdzie mogę taką informację znaleźć?
Czy grupa tylko 2 osób może przystąpić?

Spotykamy się na parkingu przy leśniczówce Radziszewo.
Tak, pojedyncze wolne elektrony też mogą przyjść.

https://www.google.com/maps/place/53.326742,14.567085/data=!4m6!3m5!1s0!7e2!8m2!3d53.3267424!4d14.5670845?utm_source=mstt_1&entry=gps&coh=192189&g_ep=CAESBzI1LjI4LjMYACDl7Q0qkAEsOTQyNjc3MjYsOTQyNzUzMDAsOTQyMjMyOTksOTQyMTY0MTMsOTQyODA1NzIsOTQyMTI0OTYsOTQyMDczOTQsOTQyMDc1MDYsOTQyMDg1MDYsOTQyMTc1MjMsOTQyMTg2NTMsOTQyMjk4MzksOTQyNzUxNjgsNDcwODQzOTMsOTQyMTMyMDAsOTQyNTgzMjVCAlBM&skid=50f823c2-86f4-4958-807c-8fafa5ad95e8

1 polubienie

Dzięki Wielkie dla Żuczka i Bruna za udział.

Mam nadzieję że się podobało i udało nam się pokazac że można grać troszkę inaczej w asg

2 polubienia