25.08.2024 Gniazdo Gawrona

Reakcje trochę przesadzone, zawsze jest tak że jedna drużyna jest lepsza od drugiej.
Po prostu w tą niedzielę było to mocno zauważalne, i jest to jakiś input dla WCzc. osób wybierających.

1 polubienie

Dokładnie jak Majki pisze. Przecież nikt nie będzie wychodził ,kto czuje się silny/słaby, ma dobrą/słabą replikę lub rozdzielać kolegę od kolegi. Nie ukrywajmy ale tutaj brakowało w głównej mierze chęci do gry, ewentualnego zgrania > od silnego teamu :thinking:

2 polubienia

W tą niedzielę ja dzieliłem drużyny i przyznam że popełniłem błąd. Tydzień temu zrobiłem podobny zabieg i wszystko było w najlepszym porządku. Wczoraj nie spojrzałem kto gdzie stoi i to jakie były drużyny było kwestią przypadku. Wiem gdzie popełniłem błąd i najmocniej za to przepraszam. I tak wydaje mi się ze strzelanka przebiegła w miarę sprawnie ale różnica zaangażowania, umiejętności i sprzętu w drużynach była bardzo zauważalna

5 polubień

wg mnie za taki podział drużyn powinieneś dostać bana na co najmniej 3 miesiące.

4 polubienia

Raczej ci co się strzelają dłużej ogarniają po twarzach kto co potrafi, ale jak biorę drzewo do obrony flagi, a nagle przytulają się do mnie 3 osoby, bo “o nie atakują już” to coś tu chyba jest nie tak :wink:

Chęci do gry w drużynie niebieskiej na początku było bardzo dużo, ale zaczęło to słabnąć jak dostawaliśmy kulki wychodząc z pierwszego respa. Atak na 3 flagę to już była kompletna porażka, bo dostawaliśmy ostrzał stojąc jeszcze na respie.

Ten temat został automatycznie zamknięty po 94 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest możliwe.