I tak to realizujmy.
Wczoraj byliśmy z ekipą na Krzekowie i na dniach wrzucimy mapkę ze zdjęciami. Rozpoznany teren jest praktycznie w tej samej odległości od parkingu co ten zjebany pas taktyczny, który nie wiedzieć czemu sobie tak wszyscy ukochali.
Kiedyś jak jeszcze były budynki była wielka hala przy której też się strzelaliśmy. A jeszcze dalej sa okopy koło głębokiego i pole plus lasek. Ale tak samo jak na Krzekowie 1 - tutaj jest problem z masą spacerujących ludzi oraz nie wiem czy nadal - ale cholernie dużo koni. Strzelalem się tam ze trzy razy ale w czasach jak standardem było 20 osób na strzelance.
Co do puszczy … puszcza jest wielka i ograniczenia sie do samej malej prochowni jest kiepskie. Tylko ze zawsze samochody sa tak kretynsko zaparkowane na srodku miejscowki ze trzeba isc albo w strone górki albo w dalej w bok. Ale da się o ile ktoś nie uważa 400 m spaceru za szczyt możliwości…
Ja się tylko tam strzelałem, kiedy słońce było bogiem i do dziś praktycznie nikt tam nie łazi, bo tabliczki “TEREN WOJSKOWY” skutecznie odstraszają ludzi wchodzących od strony Głębokiego.
Co do koni, to tu problemu nie ma żadnego. Dobry teren do jazdy to głównie płaszczatka bliżej Głębokiego (gdzie niegdyś był ziemny bunkier i mapa plastyczna - pozdro dla dinozaurów, co pamiętają). Poza tym mało kto jeździ w niedzielę rano.
Jak by ktoś potrzebował to mam 3 miejsca jadę z Bezrzecza tradycyjnie ok 9 00 to mogę kogokolwiek gdzieś podjąć po drodze
Dałbyś radę podjąć z drogi do Prochowni ?
Będe szedl na piechotę o 9:30 z przystanku Granitowa.
nie wiem gdzie jest granitowa ale jak dojadę tam z Bezrzecza do 9 30 to niema najmniejszego problemu , gogle mapy wskażą drogę
ok sprawdziłem spróbuje się wyrobić w czasie podaj numer domu czy dokładne miejsce to cię zgarnę
(wyrobie się na 100%)
możesz wysłać sms 796073695
obsadzone wszystko ;]
Dzięki wszystkim za fajną grę - druga część była bardziej dynamiczna i ciekawsza z punktu widzenia świeżaka
Z punktu widzenia niebieskich była tragiczna pod względem wyników xDD
Najważniejsze, że był fun ale fakt u nas na drugą rundę ok 1/2 się zwinęła