Było ciekawie, dzięki czemu będzie co opowiadać. Z mojego punktu widzenia wydarzenie można opisać jako "hardcore edition"
Na lotnisku byłem pierwszy raz. Miejsce fajne. Myślę, że w pełni można je wykorzystać przy naprawdę dużej ilości graczy.
Szkoda, że pogoda nam nie dopisała - wszyscy raczej wiedzieli czego się spodziewać, ale chyba nikt nie wiedział, że może być aż tak zimno
Z mojej strony jeden pomysł - @Talib - Tobie o tym już wspominałem:
Zrobić zbiórke w pierwszym budynku w lesie. I najlepiej wszystkich cisnąć, żeby tam poszli jak najszybciej.
Wszyscy bardzo długo stalismy na otwartym terenie (każdy stał i marudził że zimno, zamiast sie ogrzewac w aucie )
W budynku / lasku było znacznie przyjemniej, może gdyby od razu tam zrobic zbiórkę - ludzie by aż tak nie przemarźli. Generalnie ja w lesie/budynku sie ogrzałem a wracajac do auta - znowu przestałem czuć palce
Z mojej strony: chyba kupie takie coś i bede rozdawał herbatke na zimowych strzelankach
Wie ktoś czy to dobrze trzyma ciepło? tzn jak zrobie dzien wczesniej i wsadze do auta na noc to bedzie jeszcze cieple rano? czy te termosy sa słabe, nie chce mi sie tego taszczyc rano z całym szpejem xd