[19.11.2023, Lotnisko Kluczewo] Podbój - Stargard

Było ciekawie, dzięki czemu będzie co opowiadać. Z mojego punktu widzenia wydarzenie można opisać jako "hardcore edition":muscle::crazy_face:
Na lotnisku byłem pierwszy raz. Miejsce fajne. Myślę, że w pełni można je wykorzystać przy naprawdę dużej ilości graczy.

I przyznam, że pirotechnika robi wrażenie. :muscle:

1 Like

Szkoda, że pogoda nam nie dopisała - wszyscy raczej wiedzieli czego się spodziewać, ale chyba nikt nie wiedział, że może być aż tak zimno :smiley:

Z mojej strony jeden pomysł - @Talib - Tobie o tym już wspominałem:
Zrobić zbiórke w pierwszym budynku w lesie. I najlepiej wszystkich cisnąć, żeby tam poszli jak najszybciej.

Wszyscy bardzo długo stalismy na otwartym terenie (każdy stał i marudził że zimno, zamiast sie ogrzewac w aucie :smiley: )

W budynku / lasku było znacznie przyjemniej, może gdyby od razu tam zrobic zbiórkę - ludzie by aż tak nie przemarźli. Generalnie ja w lesie/budynku sie ogrzałem a wracajac do auta - znowu przestałem czuć palce :smiley:

Z mojej strony: chyba kupie takie coś i bede rozdawał herbatke na zimowych strzelankach :smiley:

Wie ktoś czy to dobrze trzyma ciepło? tzn jak zrobie dzien wczesniej i wsadze do auta na noc to bedzie jeszcze cieple rano? czy te termosy sa słabe, nie chce mi sie tego taszczyc rano z całym szpejem xd

1 Like

jak zrobisz dzień wcześniej to żaden termos bez dogrzania nie wytrzyma :stuck_out_tongue:

Oj polecam nie kupować termosów w pepco :stuck_out_tongue:
Moja herbatka zrobiona w sobote ok 18 dalej jest ciepła :smiley:

1 Like

Oczywiście że są termosy które na spokojnie dadzą radę. Ale wiadomo nie kosztują tyle co paczka tanich kulek

Parę spraw ode mnie:

1. Po prostu dziękuję za strzelankę.
  2. @brzez Wezmę twoją opinie pod uwagę podczas tworzenia kolejnych wydarzeń.
  3. @xray Mogę udostępnić zdjęcia na stronie GRH Strzała?
3 Likes

Masz moze filmik z tym deaglem co se postrzelalem xd ?

Bardziej jako ciekawostkę dodam, że niebiescy wygrali, poprzez posiadanie 100% punktów na 3 z 4 zegarów.

1 Like

jako ciekawostkę dodam, że czerwoni nie wiedzieli gdzie iść i około godziny 11-12 zostało nas z 7 osób, jeżeli byli inni to cholera wie gdzie :wink:

Na 80~ zapisanych przyjechało może 40~ z czego może 36~ przystąpiło do gry

3 Likes

Przecież były mapy z zaznaczonymi punktami.

1 Like

nie dostałem xD

1 Like

Oczywiście. Będzie dzisiaj na stronie.

1 Like

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02b2aHMRrYwx6f2D3n57TPssFxrxqCnppKXwoomMn1pJs8GRr7T4DJEZiDhadPgJ4Ml&id=100079969854651

Mała porcja zdjęć z mokrej strzelanki. Mile widziane polubienia naszej strony jeżeli jest ktoś zainteresowany klimatami afgańskimi.

PS. Filmik z Deaglem będzie oddzielnie (FB i jego polityka)

1 Like

Na filmiku jestem bez okularów xd admini zobaczą i banik ;D

btw. komuś okuary pożyczyłem - nie jestem pewien kto, ale może mi oddać :slight_smile:

Ten temat został automatycznie zamknięty po 29 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.