Dziękuję za zorganizowanie dzisiejszej strzelanki
Pomysł z 3 punktami do zdobywania bardzo mi się podobał, szkoda tylko, że ludzie walczyli głównie o bunkier i pilnowałem flagi zapomniany przez innych graczy jakieś 40 minut…
A potem się słucha, że 3 linie złe, że reklamówki złe, a nowy rok, nowy ja wyszedł Chociaż to może kwestia niedzielnej strzelanki a nie scenariusza.
Nie zastanawiaj się co środowisko może zrobić dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla środowiska.
Kwestia dlaczego nie było tej miejscówki albo tamtej. W obecnym momencie trwają “rozmowy/wnioski/przerzucanie się papierami”, aby na rozgrywki na naszych miejscówkach mieć zgodę na papierze.
Widziałem, też w przeciągu dwóch ostatnich strzelanek że zaczynają grać stazy i białe rzepki z ONMów, jako opatrunki do leczenia. Czy można spodziewać się jakiś oficjalnych wytycznych/ogłoszenia co do takowych? Czy jest to coś co zaraz będzie wprowadzone i warto kupić stazę, albo zabrać opatrunek z ONMów, czy jest to tylko chwilowa moda, inspirowana innymi rejonami regionu i nic z tego ostatecznie nie będzie?
I jak zawsze miłe słowo na koniec, nikt na świecie nie zabroni wam zorganizować strzelanki, jeżeli to w czym bierzecie udział się wam nie podoba i możecie zrobić coś lepiej dla, środowisko to z całego serca zachęcam. Czy to prostą grę na niedzielną strzelankę czy też scenariusz.
Było by miło, gdyby nowe osoby się tematem zainteresowały i skorzystały z pomocy i doświadczenia, starszych graczy zanim zabije ich wypalenie airsoftowe i opuszczą ich chęci i motywacja do działania.
Jeszcze raz dziękuję za zorganizowanie dzisiejszego spotkania
@kmk - za użyczenie baterii
@CEZARY - za odpowiedz na liczne pytania związane z AS VALem…
Uczestnikom, za uczestnictwo