Będzie możliwość jednorazowego pełnego doładowania(wzywacie zaopatrzenie poprzez TOC). Doładowanie jest jednorazowe! Jeśli ktoś w momencie doładowania będzie miał pełnych 5/10 magazynków to doładowuje tylko 5 pustych. Nie ma możliwości doładowania się później.
Procedura:
Aby wykonać doładowanie kontakujecie się z TOC,nadajecie,że chcecie amunicje,sztab potwierdza,czekacie 30min i dopiero wtedy się doładowujecie.
Będzie możliwość wykonania ewakuacji rannych/zabitych. Procedura:
Kontaktujecie się z TOCiem,nadajecie komunikat(9line) bez podawania kordów,czekacie 30min i macie respa.
Zgłoszenie:
Na PW do mnie. Tylko grupy zorganizowane(nie muszą być ekipy- niezrzeszone osoby które w dniu scenariusza będą działały razem też jest). Minimalnie 4 osoby,maksymalnie 10. W zgłoszeniu podajecie ilość osób, kto jest dowódcą i kto RTO(radiooperator).
Potwierdzeniem uczestnictwa jest przelanie na podane konto 10zł/osoba które oddam w dniu imprezy.
Szczegóły rozgrywki będą podawał dowódcom na PW lub maila.
Dobrze by bylo aby chetne ekipy zglosily sie jak najwczesniej. Im dluzej bedziecie zwlekali tym pozniej dostaniecie rozkazy i tym mniej czasu bedziecie mieli na ich ogarniecie.
Chciałbym podziękować Wszystkim za przybycie. Fajnie,że stawiło się tyle osób, w tym kilka zupełnie nowych mi twarzy
Pogoda dopisała-było ciepło,było parno i padał deszcz,brakowało tylko śniegu
Mam nadzieje,że impreza zainteresowała Was tematem milsimów. Tutaj co prawda nie było jakiś skomplikowanych zadań itd,ale nie taki był przecież cel tego spotkania.
Szkoda,że nie pograliśmy 12h,ale nic-innym razem się uda. To pewnie wina tych mrówek-pełno ich w lesie