16.08.2026 Jęczydół

Stowarzyszenie Star Paintball zaprasza na scenariusz airsoftowy – Screamhole Airsoft Scenario, który odbędzie się 16 sierpnia 2026 roku na naszym poligonie za miejscowością Jęczydół k/Stargardu.

️ | 16 sierpnia (niedziela)
⤵️

szczegóły i rejestracja → 16 sierpnia – scenariusz airsoftowy – Star Paintball – Paintball Szczecin | Paintball Stargard – największy i najlepszy paintball w regionie

1 polubienie

Uwaga
abyśmy mogli się przygotować wprowadzamy minimum 30 osób zapisanych przez formularz do soboty 7 sierpnia włącznie.
Jeśli nie zapisze się minimum 30 osób do 7 sierpnia gra nie odbędzie się .

@starpaintball nie przechodźmy przez ten sam temat ponownie, bo to położyło poprzedni imprezy.
Zróbmy gentleman's agreement i ustalmy, że impreza się obędzie nawet jeśli do 07.08 zapisze się mniej osób, a ja w dniu imprezy pokryje różnicę finansową do brakującego minimum. Jak przyjdzie 25os. to zapłace 150zł, jak przyjdzie 20 to 300zł itd.

W airsofcie ludzie decydują w piątek, czy jadą w sobotę/niedzielę.

10 polubień

Gawron sigma.

Szkoda, że z Bornem koliduje :frowning:

1 polubienie

Zebyś nie był stratny to dołoże od siebie 3 (słownie:trzy) złote

3 polubienia

Dołożę się

Jak będzie trzeba to i ja się dołożę, byłem na paintballu ze znajomymi u was i mi się teren mega podobał więc warto dorzucić

właśnie nie chodzi o kasę, ale o to, że dla 15-20 osób szkoda niedzieli zarywać.

Jak teren Ci się podoba i chcesz tam zagrać, to zepniesz poślad i się zapiszesz.
To nie rocket science, można się dostosować raz. Wiem, że nie jest to standardem, ale chciałbym wiedzieć na ile osób się mniej więcej przygotować i ogarnąć dobrze “scenariusz”, a nie szyć na miejscu.

Nie bierzesz pod uwagę tego, że ludzie przestali rezerwować sobie czas we wskazanym terminie bo zawsze była niewiadoma “czy się odbędzie bo X osób się zapisze”.

Sam żeby się pojawić muszę to zaplanować przynamniej 2 tyg. wcześniej, a po ostatnich próbach, gdzie event się nie odbył to nawet nie podejmuje wysiłku. Event jest, lub go nie ma. Więc łatwiej mi wyłożyć kasę za nieobecnych, dać pewność tym którzy się wahają i tak jak ja musza się wcześniej przygotować . Nawet jeśli mamy bawić się dobrze w 20 osób na okrojonym evencie..

Masz rację - Kasa nie jest problemem, zaufanie ludzi jest . A Ci zdecydują się przyjść - jak widzisz jak i parę innych osób stawiamy na to kasę :wink:

2 polubienia

Standardowy problem asgejow “poczekam zobacz ile osob sie zapisze”

4 polubienia

Ja 3 złote