16.03.2025 Most Wilhelma

Można zrobić dobry biznes - wystawiać sie snajperowi z tym

Później kulki sprzedawać jako uzywane na allegro. Można nawet powiedziec że są eko bo z recyklingu :smiley:

4 polubienia

Weź na jutro będą chętni :ok_hand:

1 polubienie

Ej no to w końcu gdzie się spotykamy

Gdzieś tam w okolicach?
I to brać w końcu falówki?

Zakładam, że tak - jedziesz na “Parking Most Wilhelma” i tam pewnie będą ludzie.

Falówki - chodzi Ci o radio? Jak chcesz to bierz, nie jest wymagane. Zwykle jak ktoś ma - ustala się częstotliwość i można mieć komunikacje.

2 polubienia

Tutaj sie spotykamy?

1 polubienie

Nie, na miejscu zaznaczonym „P” jak parking.

1 polubienie

Zaraz za zakretem

Gdyby ktos znalazl popielaty dalmierz to moj, zgubilem :sweat_smile:

1 polubienie

Dzięki za gierkę było zajebiście

4 polubienia

Dzięki wszystkim za grę, szacun dla tych co dotrzymali do końca na ostatnią szybką gierkę :slight_smile:

10 polubień

Dzieki za gre.
Mam niebieską flagę, zebrałem na koniec. Komu mam oddać?

1 polubienie

Dziękuję za zabawę u dobrze spędzonym czas. Jak zawsze w punktach trochę marudzenia.

1. Parkowanie pozostawiając przejazd, organizacja do zbiórki, jak i sama zbiórka - pięknie.
  2. Liczebność 60+. Chyba sezonowcy się obudzili :wink:
  3. Odprawa prosto i w miarę krótko.
  4. Niespodziewana wycinka części drzew “nieco” zepsuła mój plan. Pierwszy resp atakujących byl niewypałem i powinienem go przenieść. Moja wina.
  5. Rzeczka i górki okazały się być ciekawymi wyzwaniami. Głównie dla kondycji i butów ( swojej prawie dwa razy straciłem). Teren na pewno będzie mocno zmienny w zależności od pory roku.
  6. Gra powinna być prowadzona wzdłuż koryta rzeki - jest ona chyba najciekawszym i najsensowniejszym punktem.
  7. Górki przy drugiej fladze mają potencjał, ale ich zdobycie będzie bardzo trudne.
  8. Rzeczka przy trzeciej fladze i teren okalający potrzebują zieleni, aby wyeliminować przestarzały. Zagranie wzdłuż, a nie w poprzek też da szansę na lepsze wykorzystanie terenu.
  9. I chyba najważniejsze - jeśli już musicie uciekać w trakcie rozgrywki, to do cholery jasnej róbcie to w przerwie kiedy o to pytamy … Wtedy jest czas na przeliczenie, reorganizację i planowanie nower gry. Jak zwinięcie się po tym jak zostaniecie przeliczenie rozpierdalacie kompletnie organizacje.
  10. Zachowanie z punktu 9 będzie od dziś karane strzałem z węża od HPA po udach :wink:

Jakie są wasze opinie o miejscówce?
Kogo wkurzyło zmycie się ludzi po przeliczeniu.

11 polubień

3 polubienia

Dajcie lajka dajcie suba widzimy się w następnym odcinku :smiley:

2 polubienia

Ten tryb rozgrywki, który zagraliśmy pod koniec był super 10/10. Cieszę się, że zostałem.

5 polubień

Słyszałem że jutuberem zostajesz?

1 polubienie

Na razie od 2 tygodni jest na etapie opanowania sprzetu zeby zaczal nagrywac. Wiec cierpliwosci :wink:

1 polubienie

Kolega od SPR DoubleBella proszony o zgłoszenie się w PW.

Ja sam kontra cały Szczecin | Zadyma na strzelance - cheaterzy się nie przyznają!

4 polubienia

Pamiętaj koniecznie o miniaturce sugerujacej armagedon i drame jak w “królowych życia” :wink:

5 polubień