O to z chęcią bym przygarnął, będziesz może w niedziele to na miejscu by się ogarnęło sprawę?
Hej, ma ktoś odsprzedac kulki 0.48 bio ? 200 styknie.
Wątpię aby ktokolwiek je miał, ja też szukam xD
Choć może jest jakiś wewnętrzny krąg BIO 0.48
Są 0.45 bio
Na allegro sa normalnie bio bls 0.45
Hej mam pytanie na przykład no przyjedziemy na parking i gdzie iść żeby spotkać się?
Po drugie wziąć falówki?
Zobaczysz gdzie zbierają się ludzie, na pewno zobaczysz samochody.
Około 10 jest “odprawa” gdzie dzielimy się na drużyny, ustalamy scenariusz etc.
Na pewno się odnajdziesz ![]()
I co do twojego następnego komentarza, nie wiem - sprawdź na mapie z miejscówkami która jest załączona wyżej w poście, już raz wyżej Ci na to odpisywałem.
Albo wielki kryzys xD
Nie wiem czy to z czytaniem jest problem, czy ze zrozumieniem .
Miejscówka oznaczona jako “Most Wilhelma” nie jest terenem puszczy. Nie ma tam bezpośredniego wymogu stosowania kulek BIO, choć oczywiście cieplutko do tego zachęcam … ![]()
cc: @Kocur @Grab
Gawron - mozna tez przeczytac pierwsze zdanie tematu gdzie jak byk jest napisane:
" Uwaga przypominamy o koniecznosci używania kulek BIO"
Bez adnotacji ze chodzi o puszcze bukowa ;p
A jaki jest tytuł tematu? ![]()
Przecież wszyscy od dawna korzystamy z kulek BIO, prawda?![]()

Ja nic nie mówię… nic nie widzę, nic nie słyszę ![]()
![]()
![]()
teraz kulki bio, za miesiąc na strzelanki będzie można tylko elektrykiem podjechać bo eko ![]()
Jak Matecki był w lasach państwowych to normalnie sie można było strzelać ![]()
Trzy paczki na całą Polskę (Europę?), nieźle. Oby nikt nie wykupił i nie sprzedawał np. 100szt za 10zł, bo premier będzie musiał znowu interweniować xD
Producenci lub hurtownicy zaczynają korzystać z tej dramatycznej sytuacji, kiedy nagle radykalnie zwiększył się popyt – mówił premier Donald Tusk podczas zebrania sztabu kryzysowego
Mamy rezerwy strategiczne masła, może mamy i kulek? ![]()
100 szt kulek 0.48 g za 10 zł to calkiem dobra cena ![]()