14.12.2025 - SCENARIUSZ - Czerwony Nos - Puszcza bukowa

Przygarnie ktoś do teamu człowieka krzaka z 2x minigun ? XD

1 polubienie

Zapisz się poprzez formularz, i jezeli nie masz druzyny to dołączysz do kogoś na miejscu :wink:

1 polubienie

Na potrzeby chwili jeden slot jest zarezerwowany dla osób niezrzeszonych.

Jeżeli nie znajdziecie miejsca w żadnej drużynie stworzycie własną.

1 polubienie

Prosiłbym też o zainstalowanie.

6 polubień

Zapisywać sie! Użyjemy pierwszy raz aplikacji ares ktora moze fajnie polepszyć gre wszystkim :slight_smile:
Jesli aplikacja da jakis ciekawy rozwój gry to bedzie ona częścią innych onm :slight_smile:

1 polubienie

Przypominamy że scenariusz zaczyna się o godzinie 9:00

2 polubienia

Przypominam wam, małe, sprośne patuski, że Radosław zapierdala po zmroku aby ogarnąć imprezke na tip top.

Tak więc, bardzo ładnie proszę, z wisienką na torcie, nie bądźcie leniwymi kurwami i ruszcie dupę na strzelanie. :slight_smile:

6 polubień

Woah, szczerze, szacun w opór, to jest dopiero poświęcenie dla środowiska.

1 polubienie

Dla kogo?

No dla Radka, to on biega po zmroku :wink:

2 polubienia

Tak, tak, chodziło mi dla kogo on się poświęca xd

1 polubienie

Według mnie dla naszego środowiska, Szczecin i okolice, mało kto robi u nas scenariusze, a Radek wkłada w nie trochę pracy - szczególnie biegając po ciemku w lesie aby porozkładać punkty na jutrzejszą grę - według mnie jest to poświęcenie, którego większość by nie poniosła.

Edit: środowiska ASG ofc xD

3 polubienia

@Diabel obaj wiemy, że @Radzio się nie poświęca, tylko realizuje masochistyczne fantazje:
”O jestem taki zapracowany, dopierdole jeszcze event, ooo będe pracował do późna za 0zł i marudzenie, aleeee się podnieciłem ….” :slight_smile:

Zapisałem się rzutem na taśme :smiley:

8 polubień

No chyba że xDDD

1 polubienie

Dziękuję wszystkim za bardzo przyjemną grę.

5.5h chodzenia oddaje widzowie.

Dziękuję @Radzio i ekipie za organizacje i ogarnięcie wszystkiego. Mam nadzieję że wszystko poszło według planu :slight_smile:

5 polubień

Dzięki wszystkim za gierkę. Było trochę chodzenia, ale było warto :grin:

Dzięki wszystkim za przybycie, bylo bardzo fajnie, złamane serca wystap, co mozemy zmienić ulepszyc jak wy to widzicie, śmiało pisac :slight_smile:

2 polubienia

@Radzio dziękujemy Tobie za organizację, a wszystkim twoim elfom (i innym diabłom:P )za pomoc i zaangażowanie:)

Bardzo dużo chodzenia, mniej strzelania ale fajny klimat gry:)

Bengale - wam również dzięki za dzisiejszą współpracę:)

2 polubienia

Na pewno trzeba Ares Alpha bardziej ogarnąć bo widać, że ma potencjał ta aplikacja i fajnie można z nią podziałać :grinning_face:

Panowie, dziękuję za bardzo przyjemną grę, oraz Aggressivom za przygarnięcie, do następnego!

5 polubień