14.05.2023

Napisz na pw dam Tobie numer gsm

1 polubienie

Sprawdziłem wskazany teren, odpada - graniczy z rozstawioną infrastrukturą WP. Teren kurczy się do mocno niegrywalne go obszaru.

Jadę sprawdzić Dobra.

1 polubienie

Dobra to Vietnam.
Na taką okazję trzymałem w zanadrzu razem z seksowną bielizną i butami kościołowymi ta lokalizację

Pinezka
https://maps.app.goo.gl/yFWoaxQw2Kevmy3x6

7min od ronda w dobrej
Zbiórka na skrzyżowaniu, można tutaj zagrać każdym rodzajem replik :wink:

Miało być na specjalną okazję, ale mówi się trudno.

10 polubień

No i super, dziękujemy ci za poświęcenie wyspania się żeby ogarnąć teren <3

5 polubień

Dla mnie dojazd awykonalny, jest ktoś w stanie gdzieś na centrum złapać się i podrzucić?
EDIT: Już ogarnięte

1 polubienie

Fajnie ze chcialem autobusem dojechac… czyli odpada strzelanie dzisiaj

Nie ma sensu zebys mnie markowal - administracja nie jestem i nawet glosowac nie moge ;p

2 polubienia

Identyczna sytuacja niestety był dojazd autobusem dla tego odpadam na dzisiaj( przykro jednak bo nie wielkie wolnych weekendów) spróbuje znaleźć stabilny dojazd na następny raz albo w końcu zrobić to prawo jazdy) tutaj już mam dobrą motywacje)

Panowie, dziękuje bardzo za grę, mapa nowa jest zajebista na maxa, myśle ze trzeba dodać ją do pul
map jako „Gniazdo Gawrona”. Gra super dynamiczna i pewna wrażeń. Dzięki wszystkim i nie zazdroszczę ulewy na końcu :smiley: :sun_behind_rain_cloud:

6 polubień

Było pysznie smacznie i zabawnie dzięki wielkie

2 polubienia

Gra dziś była miodna. Tren płaski, ale mimo to zróżnicowany.
Drużyny mimo sporej ilosci snajperów u pomarańczowych, miały wyrównane szanse.

Btw. Zgubiłem składany nóż w szarych stalowych okładkach chwytu. A Jasu radio Baofeng. Jesli ktoś w trakcie gry znalazł, to proszę o pw

1 polubienie

Zajebiście było, jak na mój pierwszy raz to jestem bardzo zadowolony :wink: Szkoda, że szturm na flagę pod koniec gry się nie udał xD.

1 polubienie

Co tu dużo mówić, miejscówka kozacka, troszke otwartego, gęściny i gesty lasek, niczym ardeny w 1940 :smiley:
Gralo sie wyśmienicie, trzecia runda byla wisienką na torcie, “emeryci” ktorzy sie chwile wcześniej zawineli, niech żałują :stuck_out_tongue:
Dziekujemy Ci litosciwy Gawronie, za możliwość zagrania na niej :slight_smile:

4 polubienia

Pozdrowiam użytkownika scara który poratował magazynkiem będąc pod ostrzałem oraz Maćka agresywnego za podwózkę i próbę wyciagnięcia na kebsika. Super było dzisiaj panowie i oby tak dalej :slight_smile:

3 polubienia

Bardzo fajnie się grało, teren ciekawy, ostatnia runda miodzio :slight_smile:

3 polubienia

Zacne miejsce! Dzięki za dobrą grę. Nie obyło się bez kontrowersji, ale co tam, alleluja i do przodu :smile:

Dzięki za wymianę kompozytu, pozdrawiam wszystkich LKM-owców :laughing: i mapa też fantastyczna

Na Warszawie jest fajna miejscówka zaznaczona jako zapach cebuli. Daleko od domostw mało tubylców ciekawy teren i miejsce parkingowe. Nawet dla piechoty od przestanku nie jest daleko

1 polubienie

tylko od Szczecina trochę daleko :slight_smile:

1 polubienie

Od przestanku do miejsca zbiórki 2km z buta dla piechoty, zmotoryzowani jadą do końca bruku i parkują po prawej stronie droki.Od starej miejscówki Warszewo 1 to około 500m🙃. Można zawszę przyjechać i zrobić rekonesans albo raz na próbę zagrać tam,a później na forum niech ludzie zadecydują czy jest Ok czy do dupy;)

1 polubienie