Mnie nie będzie jednak jakby co
Jednak będę
UWAGA!
Przewidujemy zaplanowaną rozgrywkę więc punkt godzina 10:00 zaczyna się zbiórka i po jej przedstawieniu zaczynamy rozgrywkę. Nie czekamy na spóźnionych.
Tryb to takie trzy linie / konwój.
Czerwoni atakują z respa oznaczonego pełną czerwoną kropką i mają nieograniczona ilość respów.
Niebiescy bronią linii poprzez bronienie flagi która jest zaznaczona niebieskim kółkiem z białym wnętrzem.
Gdy gracz niebieski zostanie trafiony po raz pierwszy na np. pierwszej fladze musi iść się zrespić na fladze numer 2. Jeśli znowu dostanie moze iść się zrespić na kolejną flagę numer 3. A jesli znowu dostanie może się respić juz tylko na respie niebieskich oznaczonych pełnym niebieskim kółkiem.
Gdy czerwoni zdobywają flagę wszyscy obrońcy mają 5-10 min i muszą zejść z pierwszej linii wycofać się na drugą i jej bronić (żeby wyeliminować problem z zamulaniem rozgrywki przez kilka osób zakopanych pod śniegiem) po czym respawn czerwonych przenosi się na miejsce dopiero co zdobytej flagi co powoduje że czerwoni mają coraz bliżej do atakowania.
Takie ustawieni rozgrywki zapewnia, że:
- nieważne czy jesteś niebieski czy czerwony grasz cały czas bo wszyscy mają nieograniczonego respa
- obrońcy maja trudniej ponieważ jest coraz dalszy resp. To symuluje coraz dłuższe posiłki.
- czerwoni nie muszą latać ciągle na pierwszego respa bo na tą 3ciaflagę na prawdę jest kawałek
PRZYPOMINAMY że parking znajduje się od strony “Łuk „Szczecin Floating Garden””.
Mapa miejscówek ASG - TaktycznySzczecin.pl – Google My Maps
Cześć czy kolor oznaczenia musi być koniecznie pomarańczowy ? Udało mi się załatwić niebieskie i czerwone, a nie mam nic pomarańczowego ;(
Będzie ok, luzik.
Super , dzięki
Stefan tak się zakamuflowałeś, że nie widać Cię na zdjęciu hehe
Dzięki wszystkim za grę, zabawa była bujna do następnego
Dziękuję za organizację i zabawę
Odpowiadając na pytania:
Trekmates Cairngorm GTX Gaiter (stuptuty)
A ja tam jestem rozczarowany. Mimo ujemnej temperatury żaden GB nie pękł , tylko jakieś tam zębatki poszły się walić… mało emocjonujące.
Tak na serio - świetnie było się ruszyć, zmarnować trochę kulek, postraszyć ludzi na auto … Liczę, że cotygodniowe spotkania wrócą …
Dzięki za spotkanko, fajnie se postrzelać po przerwie, dzięki za miłą atmosferę i szacun i podziękowania dla pomysłodawców dzisiejszego trybu. Pasował do mapy i przyjemnie się grało, a śnieg jednak nie okazał się aż taki straszny . Zdjęcia z dziś pojawią się tutaj czy gdzie będzie opcja ich zobaczenia ?
Tak patrzę i w sumie to dziś nawet ani jednej przerwy z powodu cywila nie było hah
Trzeba Keina pomęczyć
Dzięki wszystkim za dzisiaj ! Fajnie było się potarzać w śniegu
Dzięki Wszystkim za miły dzień. Moja pierwsza strzelanka na Taktycznym. Było trochę „strachu” bo świeżak, ślepy ze spora nadwaga
ale nie żałuje ani chwili z dzisiejszego dnia. Fantastyczni ludzie z fantastycznym hobby
Kolega z czapką z logiem X od którego pożyczyłem oznaczenia “NIEBIESKIE” . Proszę napisz PW bo nie znalazłem Cię na koniec żeby oddać
Dzięki za strzelankę od bardzo dawna. Mimo że kulki mi latały jak chciały to mimo wszystko fajnie było zobaczyć stare twarze. Do zobaczenia następnym razem.
Był jeden rowerzysta