14.01.2024 trening taktyka zielona

Pełne szpej na strzelanke ( oporządzenie, załadowane magi, replika z bateria itd) + wszystko co Ci jest potrzebne aby przeżyć 6h w lesie z dala od parkingu.

Na początek proponuje zabrać jakąś kurtkę/polar bo będzie chwila mojego monologu i będziemy stali w miejscu. Termos z herbatą też będzie spoko opcją.

2 polubienia

Limity szczecińskie leśne powinny być OK. Z tym, że nastawiamy się na ćwiczenie działania w zespole - praca w dwójkach i sekcjach. Więc szturmówka sprawdzi się lepiej, niż snajperka.

1 polubienie

Ponawiam zapytanie w sprawie transportu :sweat_smile:

Mogę Cię zabrać.

1 polubienie

Dzięki za wiedzę, sorki za potknięcia w nawigowaniu, następnym razem będzie lepiej jakoś ambitnie podszedłem do tego aby nie używać GPSa. Najważniejsze że doszliśmy do punktu końcowego.

3 polubienia

Bardzo dziękuje przybyłym za obecność!

Mam nadzieję że trening się podobał. Liznęliśmy wszystkiego po trochu tak abyście zobaczyli jak to wygląda i przekłada się na działanie zespołu oraz jak dużo rzeczy jest do ogarnięcia aby wszystko działało jak należy.

Jak mówiłem na treningu wiedza ta ma zastosowanie w zespołach i na scenariuszach/simach.

Myślę w przyszłości powtórzymy tego typu spotkanie jeśli będzie zainteresowanie środowiska.

Wielkie dzięki!

3 polubienia

Kto ma foty że szkolenia??

Ja mam troche. Wyslalem szczepanowi. Podelse Tobie jak bede w domu

1 polubienie