Pełne szpej na strzelanke ( oporządzenie, załadowane magi, replika z bateria itd) + wszystko co Ci jest potrzebne aby przeżyć 6h w lesie z dala od parkingu.
Na początek proponuje zabrać jakąś kurtkę/polar bo będzie chwila mojego monologu i będziemy stali w miejscu. Termos z herbatą też będzie spoko opcją.
Limity szczecińskie leśne powinny być OK. Z tym, że nastawiamy się na ćwiczenie działania w zespole - praca w dwójkach i sekcjach. Więc szturmówka sprawdzi się lepiej, niż snajperka.
Dzięki za wiedzę, sorki za potknięcia w nawigowaniu, następnym razem będzie lepiej jakoś ambitnie podszedłem do tego aby nie używać GPSa. Najważniejsze że doszliśmy do punktu końcowego.
Mam nadzieję że trening się podobał. Liznęliśmy wszystkiego po trochu tak abyście zobaczyli jak to wygląda i przekłada się na działanie zespołu oraz jak dużo rzeczy jest do ogarnięcia aby wszystko działało jak należy.
Jak mówiłem na treningu wiedza ta ma zastosowanie w zespołach i na scenariuszach/simach.
Myślę w przyszłości powtórzymy tego typu spotkanie jeśli będzie zainteresowanie środowiska.