Ja oraz @MALINA się meldujemy
Dopisuje ja i 2 znajomych
Drużyna ? tam gdzie bendzie potrzeba
Zgłaszam się ja i Oski. Jest szansa, że wciągniemy jeszcze 2 osoby:-)
Jedzie ktos przez pomorzany i ma miejsce w aucie ? Aktualne dojazdy na krzekowo lekko ssa…
Ja cię mogę zgarnąć
Dlaczego parking jest tak bardzo oddalony od miejsca zbiórki
Żeby utrudnić życie biednym szczecińskim airsoftowcą
Dlatego, że nie ma możliwości zaparkowania bliżej. Latamy czasem i 10 km w trakcie strzelania to myślę, że przejście dodatkowych 800 m wiele nie zmienia.
bo działki i tam i tak nie wjedziesz
Najlepiej zaparkować na parkingu Lidla czy coś sie zmieniło ?
parking lidla, na drodze do ogródków przy obecnej pogodzie raczej i tak nie będzie miejsca
Na działki nie wjeżdżamy, Lidl i okolice w pobliżu mają dużo parkingów
i pamiętajcie, że repliki z pod lidla nosimy schowane…
UWAGA:
Uproszczamy garnizony - dalej można mieć max 2 aktywne na raz ale zdobywamy je poprzez przeciagnięcie flagi na swoją stronę a dezaktywujemy przeciągając flagi na pozycję neutralną (Obie w połowie)
Do leczenia się przy garnizonie (zakładanie opatranku) nie potrzeba nikogo - możesz sam się uleczyć, nawet trafiony. Jeśli nie miałeś opatrunku - sam możesz go sobie załorzyć i wrócić do gry. Kolejne trafienie leczone na respawnie.
Oddziały rozpoznania są już zapełnione - jeśli jakieś nie stawią się na scenariuszu wtedy możemy was włączyć. Co do sił specjalnych to ustalicie w trakcie rozgrywki z dowódcą żeby inny co chcą zrobić zadania też mogli.
Pytanie typu może z dupy, czy radio dla zwykłego szturmiaka jest wymagane? Fajnie by było wziąć udział ale niestety nie posiadam radia jeszcze. ![]()
Czy posiadanie radia jest obowiązkowe?
Nie - po prostu mocno ułatwi
Trio będzie
Będzie Trio