12.04.2026 - SCENARIUSZ - Podbój - Krzekowo 1 + Krzekowo 2

Ja oraz @MALINA się meldujemy

Dopisuje ja i 2 znajomych
Drużyna ? tam gdzie bendzie potrzeba

1 Like

Zgłaszam się ja i Oski. Jest szansa, że wciągniemy jeszcze 2 osoby:-)

1 Like

Jedzie ktos przez pomorzany i ma miejsce w aucie ? Aktualne dojazdy na krzekowo lekko ssa…

Ja cię mogę zgarnąć

Dlaczego parking jest tak bardzo oddalony od miejsca zbiórki

1 Like

Żeby utrudnić życie biednym szczecińskim airsoftowcą

8 Likes

Dlatego, że nie ma możliwości zaparkowania bliżej. Latamy czasem i 10 km w trakcie strzelania to myślę, że przejście dodatkowych 800 m wiele nie zmienia.

3 Likes

bo działki i tam i tak nie wjedziesz

Najlepiej zaparkować na parkingu Lidla czy coś sie zmieniło ?

parking lidla, na drodze do ogródków przy obecnej pogodzie raczej i tak nie będzie miejsca

2 Likes

Na działki nie wjeżdżamy, Lidl i okolice w pobliżu mają dużo parkingów

2 Likes

i pamiętajcie, że repliki z pod lidla nosimy schowane…

1 Like

UWAGA:
Uproszczamy garnizony - dalej można mieć max 2 aktywne na raz ale zdobywamy je poprzez przeciagnięcie flagi na swoją stronę a dezaktywujemy przeciągając flagi na pozycję neutralną (Obie w połowie)

Do leczenia się przy garnizonie (zakładanie opatranku) nie potrzeba nikogo - możesz sam się uleczyć, nawet trafiony. Jeśli nie miałeś opatrunku - sam możesz go sobie załorzyć i wrócić do gry. Kolejne trafienie leczone na respawnie.

3 Likes

Oddziały rozpoznania są już zapełnione - jeśli jakieś nie stawią się na scenariuszu wtedy możemy was włączyć. Co do sił specjalnych to ustalicie w trakcie rozgrywki z dowódcą żeby inny co chcą zrobić zadania też mogli.

Pytanie typu może z dupy, czy radio dla zwykłego szturmiaka jest wymagane? Fajnie by było wziąć udział ale niestety nie posiadam radia jeszcze. :vulcan_salute:

Czy posiadanie radia jest obowiązkowe?

Nie - po prostu mocno ułatwi

4 Likes

Trio będzie

Będzie Trio