09.10.2022

Gdzie strzelamy
  • Nie będzie mnie
  • Tartak
  • Wielgowo
  • Krzekowo
  • Dobra (1.14J auto, max 1,88J semi, >1.88J nie gra)
  • Klucz
  • Prochownia

0 głosujących

Zapraszam do głosowania!

Spotkanie odbędzie się zgodnie z zasadami forum TaktycznySzczecin

Spotkanie rozpocznie się w Niedzielę, 09.10.2020 10:00 :wink:
Głosy osób, które nie przedstawiły się w dziale “Witam, chciałbym się przedstawić” nie są brane pod uwagę.

Kwestie organizacyjne:

1. Jeżeli nie wiesz, gdzie i jak dojechać na miejsce spotkania przejdź do: Mapa dojazdu do miejscówek
  2. Wszyscy gracze zobowiązani są do posiadania oznaczenia trafień w postaci kamizelki odblaskowej
  3. Oznaczenia stron na oba ramiona są obowiązkowe dla każdego gracza.
  4. Od chwili przybycia na teren odprawy, do czasu zakończenia spotkania gracz zobowiązany jest posiadać certyfikowaną ochronę oczu (okulary lub gogle ochronne). Jej ściąganie w czasie odprawy, rozgrywki czy przerw w grze jest kategorycznie zakazane.

Istotne zasady, limity i regulamny:

1. Regulamin głosowania
  2. Limity mocy replik
  3. Regulamin spotkań TS

Gracze niepełnoletni (Regulamin TS I.10):

1. Na spotkaniach organizowanych przez forum Taktyczny Szczecin obowiązuje ograniczenie wiekowe od lat 16.
  2. Do rozgrywki dopuszczani są niepełnoletni gracze, którzy ukończyli 16 rok życia, posiadający zgodę rodzica/opiekuna prawnego lub autoryzowaną legitymację niepełnoletniego gracza.
  3. Gracze nieletni zobowiązani są do posiadania legitymacji nieletniego gracza na każdym spotkaniu.
  4. Osoby niepełnoletnie, które w dniu rozgrywki nie będą dysponowały pisemnym pozwoleniem od rodzica lub legitymacja niepełnoletniego gracza nie zostaną dopuszczone do gry.
  5. Gracze poniżej 16 roku życia będą dopuszczeni do rozgrywki tylko i wyłącznie pod warunkiem obecności prawnego opiekuna podczas odprawy i rozgrywki (pozostającego w strefie off-game)
  6. Wszystkie dane na druku zgody rodzica/opiekuna muszą być podane (wystarczy 1 rodzic/opiekun). Brak danych skutkuje niedopuszczeniem do gry.

Przypominam że limity J (CQB oraz w lesie) są bezwzględne. Jeśli nie jesteś pewny czy spełniasz limit sprawdź to bo możesz nie pograć!
Jeśli zagłosowałeś a się nie pojawisz poinformuj w temacie. Nie musisz podawać przyczyny

1 polubienie

Wynik moim zdaniem jasny…
Strzelamy w stronę mostów czy idziemy na bunkry?

Nie rozpędzaj się, to tylko 4 głosy… nie takie pucze tutaj już odchodziły :wink:

Oficjalnie wygrywa Prochownia, do zobaczenie w niedziele o 10.00.

3 polubienia

@Gawron89 jakie pucze, mobilizacje do głosowania xD

Czy ktoś spoza administracji ma pomysł na rozgrywkę jutro?

Walka o bunkry i drogę lekko z lewej od nich.

1 polubienie

Dziękuję za dzisiejszą strzelankę, przepraszam za spóźnienie.

Spotkanie średnie, flagi troszkę za blisko siebie na mój gust…

I prośba do uczestników, nauczcie się celować, jedna kulka wystarczy… Ale jak ktoś strzela po kulkach i musi ku temu wystrzelić cała serią, żeby coś trafiło, to trochę mi go szkoda…

I nie krzaki nie były za gęste, dało się na semi, pozdrawiam.

Doceniam też zaangażowanie kogoś spoza moderacji w zorganizowanie spotkania, mam nadzieję, że z czasem będzie więcej takich osób i zbierzemy i wymienimy się wspólnie większą ilością doświadczenia w organizacji.

3 polubienia

Mądrego warto posłuchać.

1 polubienie

To prawda z tymi flagami ja nie wiem co za gamoń je porozkładał :wink:

A sprawy już serio, to trzeba będzie następnym razem jakoś rysunkowo i z animacją tłumaczyć zasady respawn na trzech flagach, dzisiaj było sporo airosoftowej “młodzieży”, która twardo respiła się pod tą samą flagą, której broniła ;D ale mam na to pomysł.

+1, mnie te słuńce wkurzało bo gdzie sie nie obrócisz to świeci w oczy, to jest niecodzienne :wink:

1 polubienie

Jak sobie ktoś sam roboty poszukał to było fajnie :smiley: Fakt, te flagi to był jakiś rak i mówi to obrońca tychże. Duuuużo nie przyznawania się do trafień, semi spokojnie dawało radę, ale jak ktoś po 10 kulkach się nie przyznaje no to… Myślę że następnym razem lepiej ogarnąć do zdobycia np jedną flagę, albo 3 ułożone w linii i będzie trochę bardziej dynamicznie. No i na koniec pozdrawiam osobę/osoby które stwierdziły przy obronie 3 flagi (niebieskich) że zaatakują nas od dupny strony po 5 min od rozpoczęcia, gdzie było jasno powiedziane skąd idzie atak. No ale warto się nauczyć języka polskiego.

Widzę, że dzisiaj Ty przejąłeś moją rolę

1 polubienie

Rozpoczęcie rozgrywki o 10.50 to również porażka a zarazem niechlubna tradycja przy niedzielnych jebankach.

Jeszcze raz przepraszam za spóźnienie…

A mi się podobało :slight_smile:

Tydzień temu było fajniej, teraz rzeczywiście słońce świeciło w oczy.

Pierwszy raz miałem radio i muszę przyznać że zajebiscie sie gra z radyjkiem.

Bardzo słuszna prośba. Dostałem serią po plecach z 10 metrów nie wiedząc nawet że ktoś za mną jest. Myślę, że jedna kulka by wystarczyła :smile: