@KmK zgłaszam zapotrzebowanie na nową funkcję forum:
Za każdym razem, gdy częstotliwość postów pod strzelanką jest ponadprzeciętna (czytaj drama), chciałbym dostawać powiadomienie z motywem przewodnim “Trudnych Spraw”.
Proszę, proszę … tak bardzo tego potrzebuję.
Oficjalnie:
Wygrywa: PROCHOWNIA
Przypominam ze widzimy się o 10.00 w pełnej gotowości!!!
Przypominam nieletnim o pozwoleniach oraz wszystkim o znacznikach trafień, znacznikach stron oraz POZBIERANIU PO SOBIE ŚMIECI!!!
Jadę z centrum. Mogę zabrać dwie-trzy osoby o ile nie biorą ze sobą zaopatrzenia na miesiąc. Nie gwarantuje jednak transportu powrotnego. Świeżo złożyłem replikę i istnieje ryzyko, że odmówi ona współpracy. W takim przypadku wracam wcześniej.
Jakaś dobra duszyczka z dojazdem z okolic Warszewo/Osów/Żelechowa/Niebuszewo?
EDIT: już mam dojazd
Odpadam chłopu wyszedł pozytywny wynik na teście i przejmuje jego zmiany,a że ma jutro na rano mam i ja
Hej jest ktoś kto by mógł mnie zabrać ze Świnoujścia ? Jeśli nie ma nikogo to pytanko czy z dworca by ktoś mógł wziąć. Numer telefonu 512828105 w razie co proszę zadzwonić
Jutro ma być 23 stopnie, nie zapomnijcie zabrać ze sobą wody i coś “lekkiego” żeby się nie zgrzać za bardzo i również polecam spray na owady bo mrówki, kleszcze i komary to gówno.
Uwaga dla spóźnialskich.
Jutro będziemy startować jak najbliżej 10 tej po to żeby o 11 skończyć pierwszy szybki scenariusz.
Kto sie spóźni - nie będzie mógł dołaczyć do żadnej ze stron. Bedzie mógł dołączyć na następny dłuższy scenariusz na 11 godzine.
Czyli nie to że 60 osób czeka na 5 spóźnialskich i psują oni balans.
Spóźnialscy będa czekać aż reszta skończy gre.
Więc jeżeli macie w planach się spóźnić - przygotujcie się na start na 11… albo po.
Jade z warszewa. Troche miejsca sie znajdzie w złej furze. Ale nie mogę zagwarantować powrotu
To w końcu co wygrało ???
.
Jadę z Lasku Arkońskiego i mam jedno wolne miejsce w aucie. Jak ktoś jeszcze zainteresowany podwózką i przywózką, to na PW proszę.
Ja zabieram ładowarke i zestaw zasilania więc wszystkich bateryjnych panikarzy uprzedzam że nie będzie wymowek na zawijke do domu
Czy ktoś może zabrać z placu Kościuszki 2 osoby ?
Ja się mogę trochę spóźnić.
Faktycznie dużo mniej cywili na tej Prochowni
Pan fotograf z dzisiaj podzieli się zdjęciami?
Podejrzewam, że tak jak zawsze i pojawią się w tym temacie.