03.08.2023 nocne strzelanie vol.1

A mi szczerze mówiąc wieczór/noc w tygodniu najbardziej pasuje. Ciężko znaleźć termin żeby pasowało wszystkim. Pytanie tylko czy termin jest już pewny i czy zapisy tylko na podstawie uczestnictwa w wydarzeniu z posta?

1 polubienie

Nie, nie jest obowiązkowe posiadanie białego światła.
A tym bardziej chodzenie ze stale włączonym.

Nie będziesz bez latarki widział - Twoja sprawa.
Potkniesz się, wywrócisz, i dasz zarobić dentyście - Twoja sprawa.
Dorosły jesteś.

Obowiązkowe jest czerwone migające światło - żeby ludzie nie walili jak w bęben do truposza.

2 polubienia

Ok, po kolei.

Na litość k*wa boską, dajcie już spokój z tym terminem. Jest jaki jest, jednym pasuje innym nie. Mi np pasuje i dlatego jest taki termin. Deal with it. Bardzo proszę moderatorów aby kolejne posty z żalami odnośnie nie pasującego im terminu itd wywalać. Dziękuje! :slight_smile:

@brzez

Spotykamy się na parkingu, szpejujemy, dzielimy i idziemy grać. Rozgrywki będą krótkie - będzie nas max 10-12 osób więc 6vs6 na małym terenie. Należy liczyć po 15min na rozgrywkę. Zbiórka, omówienie rozgrywki (czy to samo, tylko zmiana stron, czy medyków, czy cokolwiek), dwa żarty o żydach, obrobienie dupy Gawronomi jaki to jest drogi i gramy dalej. Kolejna rozgrywka i powtarzamy cykl obrabiania dupy Gawronowi :wink:
Na luzie bez spin.
Latarka używasz do gry. Możesz mieć, możesz nie mieć, choć lepiej mieć, świecąc widać przeciwnika :wink:

Teren gry będzie miał max 400x400m aby się nie pogubić i dać maxa dynamiki przez te kilka h.

@KMovsky

Oznaczeniem trupa w nocy jest wyłącznie MIGAJĄCE czerwone światło. Stałe czerwone światło jest traktowane jako “ingame” tzn. żywy gracz używka tej lampy w celach ingamowych (szukanie, czytanie, chodzenie itd) i można do niego normalnie strzelać.

@Dave97

Termin sztywny, no chyba że wypadnie większość graczy, wtedy siła wyższa i odwołujemy. Potwierdzanie obecności w ankiecie/wydarzeniu.

2 polubienia

już wiem, dzięki za info, zluzuj porty

1 polubienie

Iks de :rofl:

@Szczepan dawno z piwnicy nie wychodził i zapomniał już jak to jest jak każdy ma milion oczywistych pytań… nie denerwuj się, jeszcze ze 30ści i wszystko będzie wiadome :wink:

Dostępne w kazdym Actione 3-12zl :wink:

Przepłaciłem :expressionless: 15 zł w Carrefour

Informacyjnie.

O 21.00 rozpoczynamy rozgrywkę. Radzę być zatem na parkingu wcześniej. Miejsce rozgrywki jest w innym miejscu i kawałek trzeba podejść. Czekać nie będziemy a w nocy może być trudno ze znalezieniem nas :wink:

Proszę też zaznaczać obecność w ankiecie - będzie wiadomo na ile osób czekać.

Parking:

53.327219, 14.581985
53°19’38.0"N 14°34’55.2"E

4 polubienia

Jak Brzez pojedzie to i ja też. Transport, uchwyt do latarki :sweat_smile:

Strzelanka odbywa się niezależnie od pogody, czy jakby lało tak jak dzisiaj to przekładamy?

image

1 polubienie

Z tego co pokazuje pogodynka - ma nie padać w tym czasie

1 polubienie

Będziemy decydować na miejscu.

1 polubienie

Dzięki wszystkim za przybycie!

Spotkanie w fajnym kameralnym gronie, pare dynamicznych akcji i zero kwasów.

Widzimy się ponownie niedługo :slight_smile:

Fotka z uczestnikami na gorąco :wink: :

5 polubień

To był kawał fajnej nocki.
Niech ktoś już zapali światło!

1 polubienie

to my dziękujemy za organizacje! myśle ze trzeba częściej takie wypady robić bo naprawdę i to naprawdę mega fajnie się grało

dzięki, dzięki :wink:

Jakby ktoś tam był na dniach to zostawiłem łądowarkę do magów :sob: