A mi szczerze mówiąc wieczór/noc w tygodniu najbardziej pasuje. Ciężko znaleźć termin żeby pasowało wszystkim. Pytanie tylko czy termin jest już pewny i czy zapisy tylko na podstawie uczestnictwa w wydarzeniu z posta?
Nie, nie jest obowiązkowe posiadanie białego światła.
A tym bardziej chodzenie ze stale włączonym.
Nie będziesz bez latarki widział - Twoja sprawa.
Potkniesz się, wywrócisz, i dasz zarobić dentyście - Twoja sprawa.
Dorosły jesteś.
Obowiązkowe jest czerwone migające światło - żeby ludzie nie walili jak w bęben do truposza.
Ok, po kolei.
Na litość k*wa boską, dajcie już spokój z tym terminem. Jest jaki jest, jednym pasuje innym nie. Mi np pasuje i dlatego jest taki termin. Deal with it. Bardzo proszę moderatorów aby kolejne posty z żalami odnośnie nie pasującego im terminu itd wywalać. Dziękuje!
Spotykamy się na parkingu, szpejujemy, dzielimy i idziemy grać. Rozgrywki będą krótkie - będzie nas max 10-12 osób więc 6vs6 na małym terenie. Należy liczyć po 15min na rozgrywkę. Zbiórka, omówienie rozgrywki (czy to samo, tylko zmiana stron, czy medyków, czy cokolwiek), dwa żarty o żydach, obrobienie dupy Gawronomi jaki to jest drogi i gramy dalej. Kolejna rozgrywka i powtarzamy cykl obrabiania dupy Gawronowi
Na luzie bez spin.
Latarka używasz do gry. Możesz mieć, możesz nie mieć, choć lepiej mieć, świecąc widać przeciwnika
Teren gry będzie miał max 400x400m aby się nie pogubić i dać maxa dynamiki przez te kilka h.
Oznaczeniem trupa w nocy jest wyłącznie MIGAJĄCE czerwone światło. Stałe czerwone światło jest traktowane jako “ingame” tzn. żywy gracz używka tej lampy w celach ingamowych (szukanie, czytanie, chodzenie itd) i można do niego normalnie strzelać.
Termin sztywny, no chyba że wypadnie większość graczy, wtedy siła wyższa i odwołujemy. Potwierdzanie obecności w ankiecie/wydarzeniu.
już wiem, dzięki za info, zluzuj porty
Iks de
@Szczepan dawno z piwnicy nie wychodził i zapomniał już jak to jest jak każdy ma milion oczywistych pytań… nie denerwuj się, jeszcze ze 30ści i wszystko będzie wiadome
Informacyjnie.
O 21.00 rozpoczynamy rozgrywkę. Radzę być zatem na parkingu wcześniej. Miejsce rozgrywki jest w innym miejscu i kawałek trzeba podejść. Czekać nie będziemy a w nocy może być trudno ze znalezieniem nas
Proszę też zaznaczać obecność w ankiecie - będzie wiadomo na ile osób czekać.
Parking:
53.327219, 14.581985
53°19’38.0"N 14°34’55.2"E
Jak Brzez pojedzie to i ja też. Transport, uchwyt do latarki
Strzelanka odbywa się niezależnie od pogody, czy jakby lało tak jak dzisiaj to przekładamy?
Będziemy decydować na miejscu.
Dzięki wszystkim za przybycie!
Spotkanie w fajnym kameralnym gronie, pare dynamicznych akcji i zero kwasów.
Widzimy się ponownie niedługo
Fotka z uczestnikami na gorąco :
To był kawał fajnej nocki.
Niech ktoś już zapali światło!
to my dziękujemy za organizacje! myśle ze trzeba częściej takie wypady robić bo naprawdę i to naprawdę mega fajnie się grało
dzięki, dzięki
Jakby ktoś tam był na dniach to zostawiłem łądowarkę do magów