Resp 1: 33UVV 59509 31103
Resp 2: 33UVV 59687 31146
Zegary:
33UVV 59604 31008
33UVV 59580 31275
33UVV 59584 31155
Resp 1: 33UVV 59509 31103
Resp 2: 33UVV 59687 31146
Zegary:
33UVV 59604 31008
33UVV 59580 31275
33UVV 59584 31155
Dzięki za grę. Niestety widać już znaczącą dominację kmów i dmrek. Trzeba się dostosować, albo zginąć.
Git gud
Akurat balans byl zachowany niebiescy mieli przewage KM pomarańczowi 4 taktow i dmr. Roznica była taka że w drugiej rundzie zdecydowaliśmy że nie mamy szans w starciu na dystans i rozrzuciliśmy siły na dwie flagi oddając jedną skrajną. To nie DMR i KM wygrywają rundy tylko dynamiczna gra i brak pikniku na respie czego osobiście dzisiaj w drużynie niebieskich pilnowałem ![]()
To prawda, na nic największe armaty, jak połowa ekipy siedzi na respie
co dzisiaj było w niektórych drużynach zauważalne ;).
Gra natomiast bardzo fajna, miejscówka jest świetna i bardzo fajnie mi się grało, dzięki wszystkim za wymianę kompozytu i do zobaczenia next time!
o to to to … biawki to wędkami, nie z replikami ![]()
Dzieki za dobrą grę
Również dziękuję za mile spędzony czas
Nie mówię, ze nie było balansu z perspektywy drużyn, tylko z perspektywy gracza
Gdy w każdej ekipie 2 osoby strzelają z palnej, a 2 z nerfów to też masz balans. Po prosty trzeba kupić 500+
Może po prostu zacznijcie nosić sprzęt do LASU a nie do CQB z myślą że ugra się coś sensownego w lesie XDDDDD
Zwykły porządnie zrobiony szturm jest wystarczający do zabawy i kontrowania dmr i całych tych 500+
Imo GIT GUD
dorba mapa, tylko by zajść przeciwników nie trzeba długo łazić
. Niestety wracali zza terenu pola za parkingiem
Hurr durr policja halo przyjechać na strzelanke bo dzule mają!
Powiem uczciwie że latał dzisiaj że mną i pod moją opieką nieletni, z stockowa replika 1.6 j na lekkich kulkach.
Bawił się fenomenalnie i nakroil ponad 10 przez dwie rundy.
Z tą tylko różnica że on nie wiedział że inni mają dużo dzuli, ruszał sie, słuchał i dłubał tych z kmami i dmr ![]()
Jak koledzy wcześniej wspomnieli.
GIT GUD
Super dzisiaj było, dzięki za grę
Problem znowu nie leży w tym kto ma jaką replikę tylko jak z nią gra. W rundzie rozgrzewkowej mając tego OP KMa poszedłem na lewą stronę terenu rozgrywki gdzie teren był mocno otwarty. Dwa razy ktoś poslał mi cichą kulkę z nikąd zanim zdążyłem nawet go zobaczyć. Więc zamiast powtarzać to co nie działaja w nadziei że za 10 razem to ja tego snajpera trafię postanowiłem zmienić podejście i strzelać na środku a nie narzekać że “no z tymi 4 taktami to nie da się grać”. Jakbym miał replikę w limitach szturmu to pewnie biegałbym dużo więcej i dużo bardziej skracał dystans. Repliki nie są problemem problemem jest lenistwo i brak pomysłu na rozgrywkę ![]()
A i inba
Dziękuję za odnalezienie radia które zgubiło sie miesiąc temu
:*
Ten temat został automatycznie zamknięty po 30 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.