02.03.2025 Lotnisko Kluczewo (Limit leśny)

Przeciez Tomasz wyraznie napisal, z budynku do lasu semi/lesna replika(z zasadami med), z lasu do budynku rowniez wylacznie semi/lesna replika(med)…
Cos czuje, jutro nie obejdzie sie bez kwasow, bo sa problemy z czytaniem ze zrozumieniem

7 polubień

Panowie jak wyżej jest napisane
Pilnujmy się jutro bo zasady sa dość proste
Większość grała w cqb i prawie każdy w lesie
Jeśli znamy zasady jedne i drugie nie będzie problemu
Dochodzi kwestia tego że czasem trzeba spojrzeć skąd strzelam lub dokąd (co powinno być tak czy siak kontrolowane)
Odpowiadając na pytanie wyżej - tak KMy w przypadku terenu mieszanego są troszkę upośledzone bo nie wejdą w interakcje z budynkiem

Dziękuję bardzo wszystkim za dzisiejszą grę
Bardzo dobry teren, dobrze dobrany typ rozgrywki do terenu. Ludzie którym chciało się grać, przynajmniej u niebieskich, dużo dynamiki, zdecydowania chęci. Sam trochę pokrzyczałem, jakoś dowodzić próbowałem
Na takie rozgrywki taktycznego aż chce się przyjeżdżać
Bardzo dobrze oby takich gier więcej

8 polubień

To była fajna i ciekawa rozgrywka, dziękuję wszystkim za świetną zabawę

4 polubienia

Gra siadła dobrze
Jestem dumny z całości graczy
Znajomość zasad i ich przestrzeganie na wysokim poziomie
Sporów i niejasności w zasadzie zero
Niebezpieczne sytuacje - brak
Mam tylko jedną sprawę która sprawia że nasza beczka miodu nie będzie tak pyszna jak miała być
Panowie i panie apeluje proszę i zachęcam do tego by nie uciekać w połowie danej gry.
Wiem że sytuacje są różne i nie będziemy tu rozpatrywać wyjątków ale eksodus 1/3 graczy danej strony gry w połowie rundy psuje grę innym.
Lepiej zagrać jedną i pozwolić na drugą zrobić ponowny balans niż pozwolić by koledzy musieli grać w osłabieniu :wink:

13 polubień