Czy jezeli przyjde troche pozniej np. Po 09:30 to nie bedzie kłopotu z replika oraz sprzetem itp? Niestety tak pozno bo bede po nocce…
Jeśli ktoś ma podobny problem to proszę o info tutaj w poście.
Jeszcze mam informację dla wolontariuszy z replikami odnośnie terenu w którym mogą się poruszać. Można sobie już dzisiaj sprawdzić na planie miasta.
Patrole wolontariuszy będą poruszały się TYLKO po wyznaczonym obszarze, którego granice będą wyznaczały ulice: Mieszka I, Wierzbowa, Dworska, Europejska, Krakowska, Rondo Uniwersyteckie, Południowa, Ruska, Aleja Powstańców Wielkopolskich.
Poza ten obszar z replikami nie wychodzimy. Nie zapuszczamy się także na Cmentarz Centralny.
Piorun nie wiem czy tylko mi ale nie wyświetla się obraz…
Jak @Problem jesteś wolo i przynosisz replikę to trzeba będzie ją oznaczyć. Będziesz musiał mnie poszukać jakby co. Jak jakieś kłopoty będą to zgłaszać do mnie.
Pamiętać o dowodach osobistych, bo są potrzebne do odbioru identyfikatora!!!
Do jutra
Pomimo słabej frekwencji, kwesta była ekstra. Ulice puste. ale Galeria Molo na 9 osób była wyborem idealnym.
Tutaj mały bonus dla obecnych
Dobra teraz trzeba szybko ściągać bo zaraz ABW usunie
http://szczecin.tvp.pl/sess/tvplayer.php?object_id=23519600&autoplay=true
Można przewinąć do 2:23
Wielkie dzięki za kwestę. Nieliczne grono w porównaniu z zeszłymi wośpami. Ale wg mnie każdy był inny i nieporównywalny
Atmosfera była bardzo pozytywna i z chęcią się kwestowało.
Nie spodziewałem się, że trafimy w molo na taki tłum ludzi. Kaskada, galaxy, czy outlet w weekend to pikuś w porównaniu z tłumem w molo. Nawet nie wiedziałem, że tam aż tyle ludzi się przewija. Na ulicach trochę pustawo, ale było chłodo więc nie chciało się aż tak spacerować
Jak będzie info o podziękowaniach ze sztabu to podrzućcie mi tutaj. Bo coś skrzynka mailowa mi wariuje i nie wszystkie maile odbieram.
Było fajnie symboliczna kwota zebrana , chodziłem troche z replika i w mundurze, i troche bez WOŚP również bardzo fajna organizacja oraz cala reszta Pozdro
Nasz sztab zebrał 40 485,00 PLN!
Myślę że pora na podsumowanie akcji, chcieliśmy (i nadal chcemy) zrobić podsumowanie video, w czasie wośpu chodziliśmy z kamerką. Niestety brak czasu nie pozwolił tego wykonać.
W akcji brało udział 9 osób. Zrobiliśmy kilka patroli po naszym terenie ale wykazały one że na ulicach nie ma praktycznie nikogo, postanowiliśmy że będziemy zbierać w Molo i okolicach (Parking, pobliskie drogi).
Podaje do wiadomości że połączone siły Taktycznego Szczecina i AirSoft Szczecin zebrały kwotę 3473,28 PLN(ok. 4000 PLN)co daje nam ok. 10% kwoty zebranej przez sztab. Około bo nie mam pełnych danych(Posiadam dane z 4/5 puszek).
Dziękuje wszystkim którzy brali w tym udział. Za rok może pobijemy ten wynik ?
Dostaliście smsy ?