Witam wszystkich w nowym roku i od razu informuje, kolejne spotkanie i kolejny trening 19 luty za dwa tygodnie na dobrej szczecinskiej, pozniej miejscowka sie zmienia :PPPP trening z poslugiwania sie bronia w iasnych pomieszczeniach oraz dzialania grupy rozpoznawczej i grupy szturmowej godzina 10:00 wszystkich zainteresowanych zapraszam na szkolenie prosze tylko o kontakt w sprawie podania obecnosci
Na trening potrzebna jest replika z baterią i kulkami,czy sama replika wystarczy?
Panowie bardzo prosze o potwierdzenie udzialu w szkoleniu, poniewaz nie bede organizowal szkolenia i zajec dla jednej czy dwoch osob. Jesli jestescie zainteresowani szkoleniem to zapraszam i prosba dajcie znac tu w tym temacie nie wysylajcie mi priv. Na zajecia oporządzenie , replika, bateria, kulki, wszystko jak na strzelanie, na koniec zawsze jest do wykonania scenariusz wiec troche postrzelamy.
Będę na 100%
- HUSARZ-1625_
- Herod
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- Szczepan
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- Szczepan
- Arek
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- Szczepan
- Arek
- Cyjan
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- Szczepan
- Arek
- Cyjan
- Diabeł ( niepewny, jeżeli mi wyskoczy uczelnia to niestety będę musiał spasować )
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- Szczepan
- Arek
- Cyjan
- Diabeł (niepewny, jeżeli mi wyskoczy uczelnia to niestety będę musiał spasować)
- Gumiś (na 80%)
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- Szczepan
- Arek
- Cyjan
- Diabeł (niepewny, jeżeli mi wyskoczy uczelnia to niestety będę musiał spasować)
- Gumiś (na 80%)
9.Czaja ( na 90%)
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- Szczepan
- Arek
- Cyjan
- Gumiś (na 80%)
9.Czaja ( na 90%) - Bolo
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- Szczepan
- Arek
- Cyjan
- Gumiś (na 80%)
9.Czaja ( na 90%) - Bolo
- Wayne
szkoda, że nie sobota, bo bym wpadł
Wydaje mi się,że jest to dobry temat do przemyśleń dla organizatorów , aby nie pokrywać w jednym dniu tradycyjnych niedzielnych strzelanek z zajęciami przez nich organizowanymi. Zdaję sobie sprawę ,że znaczna część z nas pracuje również w soboty co może wpłynąć na frekwencję na takim treningu ale przez fakt ,że oba wydarzenia odbywają się w jednym czasie cierpią na tym uczestnicy obu spotkań. Dzień robi się coraz dłuższy więc w przyszłości może uda się pogodzić obie strony .Mój post nie jest formą ataku tylko lużnym spostrzeżeniem. Pozdrawiam.
- HUSARZ-1625_
- Herod
- Bober
- Szczepan
- Arek
- Cyjan
- Gumiś (na 80%)
9.Czaja ( na 90%) - Bolo
- Wayne
- Tooper (na 99%)
Panowie z wielka przykroscia musze odwolac niedzielny trening z przyczyn osobistych i rodzinnych. W mojej rodzinie wydarzyla sie tragedia w dniu wczorajszym w nocy i musze teraz zajac sie organizowaniem pogrzebu i rodzina. Jest to dla mnie bardzo ciezkie i osobiste przezycie i nie bede w stanie przeprowadzic szkolenia w tym terminie. Przepraszam Was wszystkich koledzy , sytuacja jest dla mnie bardzo powazna i ciezka. Jeszcze raz Was przepraszam…
Wyrazy współczucia.
PAULUS nie przepraszaj za nic, wszyscy doskonale rozumieją sytuację. Załączam wyrazy współczucia i mam nadzieję, że trudne chwile szybko miną.