Ja się chętnie wybiorę z wami na tak czarujący wieczór. Zapowiada się wybornie.
Tym razem panowie nie będzie słynnych popisów NIEMCA bym powiedział człowiek ostatnio z dołowanym humorze się kreci więc sorka
Niemiec dawaj, ta synagoga sama się nie sfajczy!
ostatnio zaczynają mnie znowu męczyć pewne rzeczy z przeszłości.Ty herodzie wiesz jakie doskonale,powoli mnie całego wypełniają i nie dają spokoju,oraz sprawy które mnie zaczynają aktualnie męczyć
Pany, potwierdzajcie swoją obecność, bo muszę wiedzieć, ile stołów zarezerwować.
jestem na 100%
Będę
Możliwe że odpadam, dam znać jeszcze jutro…
Powinienem być tyle, że później. Trasa z kołobrzegu mnie czeka więc będę ok 21
Rezerwacja na 4 stoły starczy mam nadzieję ![]()
Tyle że najprawdopodobniej będę w szpitalu, więc się Bara odczep. Skąd miałem wiedzieć miesiąc temu, że kurde mi wykryją kwalifikację do rozrusznika serca? Nie wszystko da się przewidzieć. Jeżeli mnie nie wsadzą do szpitala, to będę ![]()
która godzina?
Also, boję się sam iść, bo ostatnio mdleję w różnych dziwnych sytuacjach, więc jeżeli nie pójdę do szpitala, a ktoś ma blisko do Placu Kościuszki i byłby tak miły ze mną iść na bilard, to byłbym bardzo wdzięczny i wtedy potwierdzam swoją obecność na 100% ![]()
Ok, idę we Wtorek, a BLoo powiedział, że mnie odprowadzi, więc powinienem być (chyba, że BLoo zapomni, to wtedy nie będę ryzykował
)
Rezerwacja na 4 stoły (mogę jutro zredukować, lub powiększyć).
Godzina 19:00.
See you.
P.S Rozumiem siedzimy do zamknięcia? ![]()
Tylko jedno pytanie: gdzie w końcu?
MK Bowling w Galaxy, jak w pierwszym poście.
Wpadnę o 20.00 ![]()
- Krycha
- Herod
- SPOON
- Włodzimierz
- NIEMIEC
- Czacha
- Bloo
- Elvis
Dzięki za dzisiaj, było kozacko ![]()