Dzięki za świetną zabawę. Jeszcze raz podziękowania za udostępnienie terenu i bardzo dobrą organizację imprezy. Myślę że Ruda mogła by się uczyć
Świetna gra Paprikarze
Dziękuję za wspólną zabawę. Mam nadzieje, że każdy świetnie się bawił szczególne gratulacje dla Pawła z niebieskich, któremu udało się trzy razy mnie zabić
Ja tylko poproszę o tracklistę która była grana podczas scenario
Uff, wreszcie wykąpany, najedzony i umierający ze zmęczenia na kanapie. Moi drodzy, bardzo serdecznie dziękuję za dzisiejszą imprezę. Znakomita organizacja, szybkie i sprawne omówienie zasad, dobra atmosfera. Widać duży postęp w porównaniu do poprzedniej edycji. Dobrym pomysłem było zwłaszcza ograniczenie ilości graczy, gdyż - nie oszukujmy się - dzięki temu uniknięto niepotrzebnego chaosu w szeregach obu stron. Mam nadzieję, że zobaczymy się nie niejednej edycji BFF.
Pozdro dla Juggernauta
Było zajebiście !! Szybka tematyczna odprawa a następnie bez przerwy akcja. Dziękuję organizatorom oraz właścicielowi terenu za wspaniałą zabawę i nie mogę się doczekać kolejnej edycji. W końcu scenariusz zrobiony z myślą o ludziach a nie o zarobku
ps. Dzięki za kulki ^^
dzięki! Kiedyś wpadnę tak ubrany na strzelanke :>
Dzięki za to spotkanie ASG było mega xD
W imieniu grupy MCAT oraz swoim chciałbym podziękować ekipie Czerwonych za wytrwałość i ducha walki, zrobiliście na prawdę dobrą robotę, Organizatorom za cały nakład sił w przygotowaniu i chęci do stworzenia tak dobrej imprezy na najwyższym poziomie oraz Właścicielowi terenu z którego dziś korzystaliśmy. Wszystkim dziś zebranym wielkie dzięki za kolejną niedzielę, która przechodzi do historii, którą będziemy jeszcze długo wspominać. OORAH
Dzięki za spotkanie było mega
Udane spotkanie, dzięki za zaproszenie.
Zapraszamy częściej do Stargardu, zwłaszcza że tereny mamy zacne, popytajcie kolegów którzy byli w Jęczydole lub sprawdźcie sami http://asgmost.fora.pl/
ps. gdzie będzie można zobaczyć zdjęcia z dzisiaj?
Zapraszamy byś się przedstawił TU: Witam, chciałbym się przedstawić - Taktyczny Szczecin
FB naszego flim-maniaka Redirecting...
oraz kanał YT https://www.youtube.com/channel/UC4OJ9BLnmZeJCuhP1pfiAQQ
Czy fotograf, który robił zdjęcia podczas rozgrywki był od kogoś z forum?
Jop, od nas Foty tutaj:
Poprosiłem Michała, który jest jeszcze za młody by się u nas strzelać (i dlatego jest póki co tylko fotografem), by wrzucił linka do zdjęć, gdyż to jego zdjęcia i On powinien to zrobić.
Edit: Nevermind
Dzięki wielkie było zajebiście, atmosfera organizacja i sama gra naprawdę git.
https://drive.google.com/folderview?id=0B8jg2pJsSbzVSE1EaUtDZTBEMm8&usp=sharing
Prawidłowy link do galerii
A kolega , który biegał z AUGiem co użył kolor golf plus… to byl mat? czy pol mat
Impreza jeszcze lepsiejsza niż pierwsza edycja.
To był mat Najlepiej iść do sklepu z lakierami samochodowymi tam wybrać spośród wielu odcieni np. kolor Tan i po wybraniu poprosić by był w pełnym macie. W Goleniowie 0.5 l puszki w spraju to koszt ok 34 zł do tego podkład najlepiej do zderzaków ok 18 zł. Całość wystarczy na pokrycie karabinka ok 3 razy. Pozdrawiam.
@Mazur team Mielno
Zapraszam do przedstawienia się w odpowiednim do tego dziale.
Dzieki wielkie za impreze. Organizacja na bardzo wysokim poziomie, zwiezle i na temat mala sugestia wobec Jagera w pzyszlosci moglby nosic ochronniki sluchu by nic nie slyszal
ala predator
Co do malowania : delikatnie przetrzec papierkiem sciernym i po malowaniu prysnac jeszcze raz podkladem