30.06.2024 Krzekowo 2

z tego co wiem to teren wojskowy :wink:

Mir4s znowu na bukowe?

1 polubienie

I co zmienia to że „wojskowy”? Jakoś my również bez pozwolenia tam będziemy, cywile też wejdą sobie bez pozwolenia :wink:

To nie do końca tak … Jesteśmy na na większych prawach niż cywili na spacerze, ale tychże cywili wywalać nie mamy prawa.

Siema, mam kilka pytań. Czy to wydarzenie się wogóle odbędzie? Na FB nie ma żadnego wydarzenia, a będzie to moje pierwsze i nie do końca wiem jak to dokładnie sprawdzić, ani jak to wygląda ze strony organizacyjnej. A drugie pytanie to jak wygląda rejestracja na wydarzenie, czy wystarczy być zarejestrowanym na tym forum, czy trzeba przejść do jakiegoś specjalnego formualrza i tam się wpisać?

powinieneś się “przywitać” w dziale do tego przygotowanym i to w zasadzie tyle…

Możesz kliknąć na górze tematu, że będziesz i to w zasadzie tyle… ale nie musisz…

Spotkania taktycznego są ogłaszane tylko na forum

dobra, dzięki za pomoc. Jeszcze jedno pytanie, godzina pod tematem oznacza czas trwania od do?

tak, od->do

o 10 powinna być planowa zbiórka, ale różnie to bywa. Gramy średnio do 14-15 zazwyczaj. Zależnie od chęci i ilości osób

1 polubienie

tak wgl to jutro niedziela handlowa… (parking przy lidlu)

I będzie ktoś jechał przez pomorzany lub kościuszki?

Ewentualnie podrzuciłby po strzelaniu w te okolice?:stuck_out_tongue:

Wale z słonecznego na prawobrzeżu na Krzekowo mogę kogoś podrzucić
piszcie lub dzwońcie 515364365

Kilka kwestii organizacyjnych na jutro:

1. Parking:

Mamy niedziele handlową, więc parkingi pod Lidlem i mrówką będą zawalone.
Pamiętajcie, że parking Lidla jest PŁATNY!
Sugeruje zaparować wzdłuż Modrej i przejść się te 200m.

Do czasu wejścia na teren sprzęt maskujecie!

1. Woda woda i jeszcze raz woda.

Zapowiada się 30 stopni na jutro - 1,5l butelka na głowę to absolutne minimum.
Zadbajcie o sobie.

1. Teren rozgrywki

Z uwagi na upały postaramy się wyznaczyć teren rozgrywki w osłonie korony drzew.
Scouting mówi, że Krzekowo przypomina w niektórych częściach dżungle - weźcie do pod uwagę planując wyprawy ze Snajperakami/Dmrkami i KM’ami - mogą nie mieć sensu.

1. Czas i miejsce startu

Pamiętajcie, że o 10.00 planowana jest odprawa, a nie wymarsz z parkingu pod Lidlem. Weźcie to pod uwagę w kalkulacjach. Szanujcie czas graczy, którzy przybyli na czas.

Czas marszu z parkingu lidla, do miejsca zbiórki to ok 15min.

1. Cywile

Tak pewnie trafią się spacerowicze, tak będą przerwy w grze.
Podejdźcie, poproście grzecznie o opuszczenie terenu - mamy zgodę na jego wykorzystanie.
Zero zbędnych dyskusji - uśmiech na ustach, “miłego dnia” i wracacie do gry.

Do zobaczenia na miejscu.

5 polubień

Dziękuję wszystkim za udaną zabawę! Doceniam, że odrobina deszczyku, a później tropikalne upały nie zniechęciły Was od pojawienia się na spotkaniu.

Szczególnie podziękowania dla:
@yodaz za pomoc w organizacji i rozstawieniu.
@FRIK za użyczenie flag.

Rozegraliśmy 3 rundy:

• 1h walka o dwie niezależne flagi - całość w tropikalnym skwarze, gdzie pociłeś się nawet stojąc w miejscu.
  • 1h i 0.5h walka o przyjęcie jednego punktu w bardziej otwartym terenie.

@Mszaan przeprowadził nieplanowany instruktaż dlaczego nawet w czasie przerwy należy nosić okulary.
Pięknie płonął ten MOSFET, pięknie.

Jeszcze raz dziękuję za zabawę, do następnego. :wink:

6 polubień

Również dziękuję za grę i dziękuję @Gawron89 za organizacje :slight_smile:

1 polubienie

Uwielbiam zapach palonego plastiku o poranku ;D
I cieszę się, że w końcu nie byłem tak bezużyteczny i mogłem do czegoś się przydać.

Również dziękujemy za organizację, jakość gry naprawdę przekroczyła nasza oczekiwania, które od samego początku były niewielkie.

5 polubień

Wystarczy dać z siebie całe 30%.

2 polubienia

Również dziękuję wszystkim za udaną niedzielę, pa takiej grze kebab smakuje 3 razy lepiej :slight_smile:

3 polubienia

Dzieki panowie za wprowadzenie w swiat ASG, pomimo warunków bawiłem się świetnie. Na pewno co któryś tydzień będę się pojawiać na zlotach. :smiley:

2 polubienia

nie ma za co :stuck_out_tongue:

dlatego mosfetom mówimy NIE!

1 polubienie

Ten temat został automatycznie zamknięty po 91 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.