26.04.2026 - SCENARIUSZ - Ostatnia Niedziela Miesiąca (ONM) - Skwierzyna (CQB) (Wyjazdowo)

Dziękuję, niestety musiałem zrezygnować bo coś mi wypadło, a nie ze względu na brak transportu :wink:

Czyli za rok jak jeszcze Skwierzyna będzie stała wrócimy to żetonów i tub.

Plus pewnie coś dorzucimy do tego :wink:

4 polubienia

Witam, dzięki wszystkim za przybycie mam nadzieje ze az tak zle nie byli pomimo kilku dziwnych problemów organizatorskich i ludzkich.

Co do organizatorskich mój blad, tym razem Radek zaufał mi i moim pomysłom niestety nie wszystko poszło po mojej myśli wiec przepraszam.

Kolejny raz beda żetony, miło by było tylko jakby za każdym razem wracała do nas ilosc taka jak udostępniamy do gry :slight_smile:

Z racji ze były zawsze te żetony, chciałem zrobic cos innego aby ludzie pobawili sie w cos “nowego” .

Na forty tez mam jakis pomysl ale moze tym razem Radek się nie zgodzi co moze skutkować dla was na plus xD

5 polubień

Dorzucą to się gracze. Powinni płacić więcej.

2 polubienia

I wcale nie było źle, tylko w kolejnej iteracji trzeba kilka rzeczy poprawić np. :

• powiedzieć, że flary trzeba zbierać,
  • nie kitrać tak puzzli :stuck_out_tongue:

Jak tam się bawiłem dobrze, nawet nie do końca wiedzieć co zrobić ze swoim marnym życiem … :wink:

Dzięki za organizację i zabawę :wink:

Gratis to uczciwa cena, ale od 30zł nikt nie zbiednieje. Tym bardziej, że do przejechania było 280km co samo w sobie sprawiło, że przyjechali tylko zmotywowani.

7 polubień