Jo, cqb bez granatów ssie. Myślałem, że airsoft to przede wszystkim zabawa w wojnę i jeśli jakieś uzbrojenie da się bezpiecznie odtworzyć to powinno się to robić.
znaczy granat fajna sprawa ale to by fajnie jakby każdy miał bo inaczej granat jest OP, to samo zresztą te całe tarcze balistyczne imho. Normalnie każdy ma kulkomiot i jedzie
Będę mógł grać z karabinem przekraczającym limit (1.7 J) ale korzystając z boczniaka na bliskich odległościach? Czy coś takiego nie przejdzie? Niestety nie mam repliki CQB
Nie przejdzie
Mszaan, nikt ci nie broni sobie zamówić do militariów/allegro tornado do soboty powinien dojść
ewentualnie thundery z taiwana, ale do soboty raczej nie dojdą
Do tarczy się zgodzę, nie powinna być dopuszczana jeżeli obie strony nie będą miały i osoba niosąca nie ogarnie, że dostaje w stopy…
Ale “OP” można powiedzieć też o osobach co władowały kupę hajsu w repliki i mają armaty, a tego nie ograniczysz chyba, że każesz każdemu grać na specnie core z pudełka
Petarda - 2 zł, paczka grochu - 5 zł, tubka po rolce srajtaśmy - bezcenna.
Nie byle jaka petarda tylko długa fp3 i tubka po papierze toaletowym ssie. 1 kartka A4 złożona na 3 wzdłuż. Taśma tylko an górze i na dole. Mam jeszcze tutorial na youtubie xD
Panie kto normalny ma na to czas, normalnie cyk kulki replika i jazda, mniej sprzętu a wincyj talentu
Zgodnie z zasadami
Limit to 1.15J @ 0.25g
Jak u kogoś by się miejsce znalazło w aucie dla 1 osoby, to bym był wdzięczny za informację. Dorzucę się do paliwa
Jutro zagramy z pirotechniką. Dopuścimy petardy do klasy F3 oraz granaty dymne ale ze względu na wysokie temperatury i zagrożenie pożarowe użycie ich będzie możliwe tylko w miejscach gdzie nie przyczynią się do zapłonu trawy/ściółki itp. (najprościej mówiąc granatami rzucamy na asfalcie/betonie a nie w lesie czy na polu)
@mirograb skąd startujesz?
prawobrzeże (radziszewo), ale mogę do centrum dojechać autobusem
@mirograb dojedź na rondo ułanów na 8.45 to cię zgarnę
Można zabrać sie z kimś ze Szczecina?
Wez moja czapkę i okulary. Jest duża szansa że będę
Jeszcze takie pytanie organizacyjne. Z racji tego, że to daleko a ja swój sprzet kompletuje dopiero i nie mam ,profesionalnych, oznaczen, pytanie brzmi czy przejdzie oznaczenie taśmą izolacyjną kupiłem dwie niebieska i żółta/pomarancz? Moge tego badziewia owinąć ile trzeba na ręce zeby było ,widoczne, tylko dajcie znać żebym nie jechał taki kawał na marne, reszte mam tj, mundur, replike w limicie, okulary.
Taśmy jak najbardziej zagrają
tak, jak coś to ja mam taśme taką malarską, mogę poczęstować
https://allegro.pl/oferta/tasma-pakowa-niebieska-48-50y-klejaca-mocna-smart-16069024747
https://allegro.pl/oferta/tasma-pakowa-48-50y-klejaca-pomaranczowa-smart-9176735984
to kiedyś ktoś polecał, wziąłem sobie duzo i teraz mam ze sobą
Dzięki za info, widzimy się jutro