17.09.2023

po raz 3 i ostatni. nie ma znaczenia, bo wszyscy przyjadą od strony miasta i zaparkują przy lidlu lub działkach.

2 polubienia

Dzięki za dzisiaj. Osobę, którą pod koniec rozgrywki poczęstowałem niewybrednym epitetem PRZEPRASZAM! Dostałem serię na twarz, podniosłem rękę, krzyknąłem a sięgając po szmatę dotałem drugą. Nerwy puściły i zachowałem się jak gówniarz. Sorry

5 polubień

Dzięki za dzisiejszą grę.

Do następnego

Dzięki za dzisiejszą grę. Sory za pare odzywek trochę mnie poniosło. Do następnego

2 polubienia

Dziekuje za grę.
Od siebie przepraszam 2 młodych ktorzy jebali z 3m w respa podczas pierwszej rozgrywki i po 2 ostrzeżeniach nadal nid odeszli z dziury z której strzelali co skończyło się grubym triggerem z mojej strony.
Z drugiej strony ci sami młodzi na koniec pamiętajcie o pokrowcach na repliki. Popylanie z giwerami po mieście to spory przypał.

Do typa który wyzywał przy 3 fladze od kondomów, jak krzyczysz dostałem, krzycz glosniej a szmatę miej w łatwiej dostepnym miejscu. Bo zasada jest prosta, do momentu widocznej szmaty za strzelanie nie ma co sie spinać. :wink:

1 polubienie

Dzięki wszystkim dziś za gre, a najbardziej tym kto nie patrzał do gury :sweat_smile:, ale było ładne strzelanki

1 polubienie

łapcie fotki, które zrobiłem na koniec

tak, wiem, że takie same, ale klikłem i możę komuś się nie spodoba, że krzywo patrzył

4 polubienia

Tu mam jeszcze 2 zdjącie

1 polubienie

Ten temat został automatycznie zamknięty po 30 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.