Trafiłeś Ver0.
Pierwszy z brzegu przykład:
Ktoś spożył wodę, oznaczoną przez techników, jako “zainfekowana”.
Kto to był? Gdzie teraz jest? Co się z nim dzieje? Czym skażona była woda?
Trafiłeś Ver0.
Pierwszy z brzegu przykład:
Ktoś spożył wodę, oznaczoną przez techników, jako “zainfekowana”.
Kto to był? Gdzie teraz jest? Co się z nim dzieje? Czym skażona była woda?
Przyniósł ktoś ze sobą kleszcza? Ciekaw jestem czy to Muszka zrobiła zrobiła robotę czy po prostu nie były chwilowo aktywne z powodu upałów.
Ja nie miałem ani grama kleszcza a nie żałowałem sobie chodzenia po paprociach, krzakach itd. Także muszka zrobiła robotę, no i mała wilgotność powietrza również
U nas chyba też 0 kleszczy, ale techniczny Umbrella przygotowali nas w masę chemii uśmiercającej robactwo…
Choć bardziej mnie ta woda martwi …
Poniosłyby mnie wodze fantazji, ale daje miliony monet żeby “zarażonych” zamienić w następnym scenariuszu na coś typu Nemesis albo T-00 z Resident Evil! Nawet pomogę ogarnąć stylistykę! Dobry patent na “popędzenie” drużyn. Taka tam dywagacja na temat dalszej części, może ktoś kiedyś przemyśli propozycję =D.
Dla ciekawskich zdjęcia w/w zarażonych:
Nemesis :
T-00 :
Nie wyprzedzajmy faktów
‘Beep’ “Halo Baza…halo Baza!Jak tam Czerwona Królowa przetwarza AAR-a podsumowującego? Czy może znów sabotaż w firmie? Oby Wam tylko kopi zapasowej nie wyczyścili!Red Team Out”
Uwaga!
RQ zablokowała dostęp do wszystkich baz danych i satelitów komunikacyjnych.
Wciąż nie wiemy czyją autoryzację otrzymała na przeprowadzenie tego działania.
Nie było możliwości uzyskania dostępu w konwencjonalny sposób.
Musieliśmy zniszczyć jedno z centrów danych, aby wymusić tworzenie kopii zapasowej w innym miejscu.
Grupie naszych hakerów udało się włamać do jednego z terminali, przechwycić transmisję i pobrać replikowane dane na dysk, z którym są do nas w drodze.
Ha,to teraz wiem czemu w nigeryjskiej telewizji trąbią od kilku dni o ataku terrorystów w Lagosie na jakiś budynek rządowy.
No wiesz, trzeba to jakoś tłumaczyć na użytek maluczkich
To się dzieje…
Umbrella Corporation założyła pierwszą publiczną bazę operacyjną w Wietnamie, jako zakład pielęgnacji skóry. Nasi szpiedzy zdołali przeniknąć do obiektu i zrobili te zdjęcia:
t.Ch my wciąż czekamy…