13.04.2025 - Cartel Scenario

Hej, chyba omyłkowo zostałem przerzucony do Kartelu, od początku(już od 6 kwietnia :stuck_out_tongue: )byłem zapisany do Federalsów wraz z 2 znajomych (Drużyna GRD/Grupa Realizacyjna Daniel), dałoby radę to odkręcić? Nie mam nawet uniformów do kartelu oraz zależy mi na grze ze znajomymi + z czego pamiętam w federalsach był niedobór ludzi :wink:

dziękuję wszystkim za gre,dobra zabawa,dobry poligon,organizacja na wyższym poziomie :beer_mug:

3 polubienia

Dzięki za obecność, frekwencja była, pogoda zamówiona, kulki bio jak zawsze :wink:

Było dzisiaj niestety kilku terminatorów, zwłaszcza wśród Policjantów zdarzyło się kilku Robocopów :frowning:

Jedna osoba została wyproszona za nagminne oszustwo, a jego podsumowanie sytuacji z jego strony mnie rozwaliło “no i chooj, oni strzelają lepszą klamka niż ja, to jakie ja mam mieć szanse”…
kurtyna

jeden gość np. nie mógł dotrzeć na respa tylko robił kółko i po minucie szedł w inne miejsce, a jak zostało to zauważone, to jeszcze pretensje.

masakra jakaś, ja rozumiem, że są odległości do respa, ale tak nie szanować drugiej strony to już przechodzi może nie ludzkie, ale moje pojęcie.

Natomiast mam nadzieję, że minusy nie przysłoniły plusów i wiadomo, że i tak przyjeżdżacie dla fotek, więc łapcie → https://www.facebook.com/media/set/?vanity=StarPaintballSzczecin&set=a.1477872703343147

Kolejna gra pewnie koniec maja, może czerwiec i zgodnie z dzisiejszą opinią u większości respondentów CQB semi only.

15 polubień

Jeszcze takiego gniota stworzyliśmy…

Enjoy the mood 🙂

9 polubień

Dzięki Organizatorom za naprawdę fajną grę:)
Scenariusze poprowadzone sprawnie, sędziowie na polu aktywnie moderowali grę, do tego fajne pamiątki w postaci zdjęć i filmiku :slight_smile:
Pogoda dopisała, frekwencja i nastroje również.

To na co trzeba jednak ponarzekać to rzeczy niezależne od organizatora, a mianowicie sami gracze.
Co za przypadek, że nie jest to pierwszy raz gdzie terminatorka przypisywana jest tym samym osobom. Nie jestem graczem, który chodzi tydzień w tydzień, a i tak nie pamiętam gry, w której nie było by narzekań na “termoszenie” niektórych z naszych kolegów zza wschodniej granicy.
Szczytem niedzielnej gry było gdy “ów kolega” przełożył nad zasłoną sam karabin i puścił serię z trzech metrów nie patrząc nawet w co strzela i co trafia (szczęściem wszystko w rękę i kamzę), za co będący obok sędzia wykluczył go z gry…a ja spotkałem go dosłownie pięć minut później, 20 metrów dalej jak strzelał się z dwoma innymi z mojej drużyny. Tym razem to on dostał kilka kul ode mnie aż go zgięło… po czym wyprostował się i dalej strzelał do tych samych :slight_smile:
Jak się tłumaczyli po przyłapaniu?
“Jakie ja mam szanse bez oszukiwania jak oni mają lepsze sprzęty” - to autentyk wypowiedziany do sędziego.
Czekam na kolejny event na Jęczydole, najprawdopodobniej w maju, już na limitach cqb więc i gra powinna być jescze bardziej dynamiczna.

8 polubień

Mnie rozwaliło jak zwróciłem jednemu uwagę, że dostał 10 m wcześniej to powiedział że przecież w replikę go trafiłem i zdumienie na jego twarzy że replika to nie tarcza balistyczna było bezcenne. :laughing:

7 polubień

A ja powiem wprost. Ja bym zrobił osobiście obławę na tych poniektórych ukrów bo to co się robi na naszym forum od jakiegoś roku przechodzi ludzkie pojęcie. Ja jeszcze zrozumiem jak dasz typowi opierdol po którym się szybko zreflektuje że zrobi źle i przeprosi. Ale niestety są tutaj tacy co po zwróceniu uwagi próbują naginać rzeczywistość pod siebie aby nie było że to oni zawinili, ba nawet później powtarzają czyn za który zostali opierdoleni. Do tego dochodzi jeszcze wielce pretensja dlaczego ktoś ma czelność im zwracać uwagę. Szkoda że nie ma z tego nagrań mimo że na naszym forum jest wiele osób posiadających kamery.

10 polubień

Dla tego tez na najbliższy onm zostali poproszeni o nie pojawianie sie.

8 polubień