13.04.2014

:smiley: pierwszy raz na miejscówce Wiskord

Sorry Panowie mnie jednak nie będzie. :cry:

Mnie tak samo nie będzie sory

@sebabf5
Zauważyłem, że notorycznie głosujesz, po czym odwołujesz swój głos. Nie głosuj jeżeli nie jesteś pewien, bo chyba często Ci “coś wypada”.

dzięki wszystkim za spotkanie :sunglasses: mimo tego, że ktoś pół gry szumił na kanale było spoko :smiley: filmik środa/czwartek :slight_smile:

Dzięki za spotkanie, było spoko. Moje plecy pozdrawiają kolegów z tej samej strony zabawy - mało tego, że trafiacie w cel, to jeszcze 1-2cm obok SAPI-steel, zatem w realu strzały byłyby pewnie śmiertelne. Szkoda, że we własnego sołdata walicie:D.

Jedno z lepszych spotkań dla mnie w tym roku. Serdeczne dzięki. A właśnie. Czy ktoś wie, jaki to leciał utwór u kolegi z głośnikiem zaczepionym do camela tego co miał PK na początku gry hehe?? Z góry dzięki za odp. Do następnego. WISKORD wiecznie żywy. Pozdr :wink: .

Dzięki za super strzelankę. Toobi, odszczekuję to co na poprzednim Wiskordzie mówiłem o twojej MP5-ce :wink: Robi robotę!!!
Do zobaczenia następnym razem :sunglasses:

Dzięki, było wybornie!
@ForestUMC - Vanilla Ice “Ice Ice Baby”

Śliczne dzięki :wink:

Dzieki bylo naprawdę mega tent utwór to hymn mojej grupy :smiley: dlatego kajtek to puszczal :smiley:

Zacny ejrsoft. Wiskord wymiata, póki jest trzeba korzystać. :slight_smile:

Czy WISKORD całkowicie padnie, to też nie jest do końca pewne. Mieszkam w tamtych rejonach oraz pracuję na terenie zakładu. Z informacjami jestem na bieżąco. Ostatnio było tam jakieś zebranie chętnych przedsiębiorców. Na nim był mój prezes tak z ciekawości. Mówił mi, że zbytnio nikt nie był z nich zainteresowany kupnem tego obiektu. Podobno informacja poszła w głąb kraju. Warunek jaki mają deweloperzy to taki, że jak kupią obiekt to muszą wszystko wpierw zburzyć, wywieźć gruz i dopiero potem mogą zacząć coś tam działać. Nawet jeżeli ktoś to kupi i będzie miał zrównać wszystko z ziemią (oprócz komina) to w nieprędkim czasie. Ale trza wierzyć, że do tego nie dojdzie. Bo takiej drugiej miejscówki na terenie miasta już nie znajdziemy. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy.

przypmniemy się łańcuchami do czegoś tam jak te ekoświry do drzew :smiley: dobrą nam zabrali, to chociaż niech wiskord zostanie

Dzięki bardzo za strzelane było super i do następnego !!! :smiling_imp:

Aha. I nie wierzcie do końca pogłoskom, że starszyzna ma dostać nakaz do zburzenia obiektu ponieważ grożą zawaleniem. Już ze 4 razy mieli je burzyć z tego powodu i jakoś na tym się skończyło. Część mniejszych budynków zburzyli właściciele terenów, na których się te budynki znajdowały.

Był ogień :smiley: Pozdro i do zobaczenia po świętach :slight_smile:

Ogień był to prawda, czasami nawet przypominało to rzeź :smiley: Dzięki za miłą zabawę i dla Wiewióra za znalezienie magazynku :smiley:

Dzięki za spotkanie , oby po świętach był Wiskord znowu :smiley:

Wszystko fajanie, sympatycznie ale mam ale :smiley: Gdzie jest mój granat ? :mrgreen: