pierwszy raz na miejscówce Wiskord
Sorry Panowie mnie jednak nie będzie. ![]()
Mnie tak samo nie będzie sory
@sebabf5
Zauważyłem, że notorycznie głosujesz, po czym odwołujesz swój głos. Nie głosuj jeżeli nie jesteś pewien, bo chyba często Ci “coś wypada”.
dzięki wszystkim za spotkanie
mimo tego, że ktoś pół gry szumił na kanale było spoko
filmik środa/czwartek ![]()
Dzięki za spotkanie, było spoko. Moje plecy pozdrawiają kolegów z tej samej strony zabawy - mało tego, że trafiacie w cel, to jeszcze 1-2cm obok SAPI-steel, zatem w realu strzały byłyby pewnie śmiertelne. Szkoda, że we własnego sołdata walicie:D.
Jedno z lepszych spotkań dla mnie w tym roku. Serdeczne dzięki. A właśnie. Czy ktoś wie, jaki to leciał utwór u kolegi z głośnikiem zaczepionym do camela tego co miał PK na początku gry hehe?? Z góry dzięki za odp. Do następnego. WISKORD wiecznie żywy. Pozdr
.
Dzięki za super strzelankę. Toobi, odszczekuję to co na poprzednim Wiskordzie mówiłem o twojej MP5-ce
Robi robotę!!!
Do zobaczenia następnym razem ![]()
Śliczne dzięki ![]()
Dzieki bylo naprawdę mega tent utwór to hymn mojej grupy
dlatego kajtek to puszczal ![]()
Zacny ejrsoft. Wiskord wymiata, póki jest trzeba korzystać. ![]()
Czy WISKORD całkowicie padnie, to też nie jest do końca pewne. Mieszkam w tamtych rejonach oraz pracuję na terenie zakładu. Z informacjami jestem na bieżąco. Ostatnio było tam jakieś zebranie chętnych przedsiębiorców. Na nim był mój prezes tak z ciekawości. Mówił mi, że zbytnio nikt nie był z nich zainteresowany kupnem tego obiektu. Podobno informacja poszła w głąb kraju. Warunek jaki mają deweloperzy to taki, że jak kupią obiekt to muszą wszystko wpierw zburzyć, wywieźć gruz i dopiero potem mogą zacząć coś tam działać. Nawet jeżeli ktoś to kupi i będzie miał zrównać wszystko z ziemią (oprócz komina) to w nieprędkim czasie. Ale trza wierzyć, że do tego nie dojdzie. Bo takiej drugiej miejscówki na terenie miasta już nie znajdziemy. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy.
przypmniemy się łańcuchami do czegoś tam jak te ekoświry do drzew
dobrą nam zabrali, to chociaż niech wiskord zostanie
Dzięki bardzo za strzelane było super i do następnego !!! ![]()
Aha. I nie wierzcie do końca pogłoskom, że starszyzna ma dostać nakaz do zburzenia obiektu ponieważ grożą zawaleniem. Już ze 4 razy mieli je burzyć z tego powodu i jakoś na tym się skończyło. Część mniejszych budynków zburzyli właściciele terenów, na których się te budynki znajdowały.
Był ogień
Pozdro i do zobaczenia po świętach ![]()
Ogień był to prawda, czasami nawet przypominało to rzeź
Dzięki za miłą zabawę i dla Wiewióra za znalezienie magazynku ![]()
Dzięki za spotkanie , oby po świętach był Wiskord znowu ![]()
Wszystko fajanie, sympatycznie ale mam ale
Gdzie jest mój granat ? ![]()